מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דימום בציפורן הבוהן של הרגלמיכאל26/01/2018
שלום
לפני כמה שבועות שמתי לב שיש מעט דם יבש מתחת לציפורן הבוהן. עכשיו כבר יש יותר מתחת לציפורן. לא כואב לי ויותר הרגשת חוסר נוחות .
אני מצרף תמונות ואשמח לקבל כמה שיותר מידע ובעיקר מה אני יכול לעשות בבית.
אני לא יוצא כמעט מהבית עקב ocd ודיכאון קשה. אז לא יעזור כלל סתם המלצה לפנות לרופא בלי פירוט.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
מיכאל26/01/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום תחת הציפורן
דניאל א. וייס30/01/2018שלום רב.
נראה שהציפורן שבורה ונכון (למרות שאתה לא מעוניין לצאת מהבית) שאיש מקצוע יגזור לך את זה נכון ושיישף את הקצה שגורם לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור בבוהן ושאלה נוספת
מיכאל02/02/2018שלום ותודה על התשובה.
כבר כמה ימים שנראה טוב יותר אני מצרף תמונה. והאם בטוח שזה שזה ציפורן שבורה או יכול להיות משהו נוסף? פשוט לא כואב לא אמור לכאוב ציפורן שבורה?
ואיש מקצוע שהוא רופא או כאילו גם טוב האלו שעובדות מקצועי עם ציפורניים אני לא זוכר שם המקצוע.
והאם עם השיפור עדיין מומלץ התערבות?
עוד דבר למה הציפורניים בכללי גם האחרות קת סדוקות חסר לי משהו בתזונה?
והמצב זה יותר מ'לא מעוניין לצאת' אני כן רוצה לפחות חלק בי ומצב מאד קשה נפשית התחלתי לקחת תרופות נראה אם יעזור אז באמת שתעזור מאד אם תענה לכל וכמה שיותר מורחב.
תודה רבה וסוף שבוע נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)