דימום בציפורן הבוהן של הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דימום בציפורן הבוהן של הרגל
    מיכאל
    26/01/2018

שלום
    לפני כמה שבועות שמתי לב שיש מעט דם יבש מתחת לציפורן הבוהן. עכשיו כבר יש יותר מתחת לציפורן. לא כואב לי ויותר הרגשת חוסר נוחות .

אני מצרף תמונות ואשמח לקבל כמה שיותר מידע ובעיקר מה אני יכול לעשות בבית.
    אני לא יוצא כמעט מהבית עקב ocd ודיכאון קשה. אז לא יעזור כלל סתם המלצה לפנות לרופא בלי פירוט.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד תמונה

מיכאל
    26/01/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום תחת הציפורן

דניאל א. וייס
    30/01/2018

שלום רב.
    נראה שהציפורן שבורה ונכון (למרות שאתה לא מעוניין לצאת מהבית) שאיש מקצוע יגזור לך את זה נכון ושיישף את הקצה שגורם לבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור בבוהן ושאלה נוספת

מיכאל
    02/02/2018

שלום ותודה על התשובה.

כבר כמה ימים שנראה טוב יותר אני מצרף תמונה. והאם בטוח שזה שזה ציפורן שבורה או יכול להיות משהו נוסף? פשוט לא כואב לא אמור לכאוב ציפורן שבורה?
    ואיש מקצוע שהוא רופא או כאילו גם טוב האלו שעובדות מקצועי עם ציפורניים אני לא זוכר שם המקצוע.

והאם עם השיפור עדיין מומלץ התערבות?

עוד דבר למה הציפורניים בכללי גם האחרות קת סדוקות חסר לי משהו בתזונה?

והמצב זה יותר מ'לא מעוניין לצאת' אני כן רוצה לפחות חלק בי ומצב מאד קשה נפשית התחלתי לקחת תרופות נראה אם יעזור אז באמת שתעזור מאד אם תענה לכל וכמה שיותר מורחב.

תודה רבה וסוף שבוע נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו