יובש בכפות הרגליים, חתך יובש בזרת

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• יובש בכפות הרגליים, חתך יובש בזרת
    איאמי
    26/05/2008

שלום רב,

אני בן 25 ויש לי פטריה ON ו-OFF החל מהטירונות בצבא (התעצלתי ולפעמים ישנתי עם הנעליים
    הצבאיות במשך מס' ימים) בכל אופן אני אדם עסוק מאוד והרבה פעמים אני נמצא בנעליי מהבוקר
    ועד שעות הלילה המאוחרות, כל שנה בערך אני מתחיל טיפול אבל לא מסיים אותו,

לאחרונה הפטרת גרמה לי ליובש רציני באצבעות (אני אף פעם לא מגרד ומשתדל לנגב את הרגליים
    טוב לאחר המקלחת) בעבר גם הייתי ישן עם גרביים אך לאחרונה כפיתי על עצמי להפסיק (אפילו
    שזה גורם לי להזעה בכפות הרגליים ובידיים),

בכל אופן בגלל היובש האחרון נוצר לי סדק/חתך בחיבור בין הזרת לכף הרגל (מלפני יומיים)
    וזה ממש כואב, העניין הוא שאני אובד עצות,
    אני יודע שלחות גורמת לפטרת ובתמורה ליובש וגירוד אז אני לא בטוח שכדאי לי לשים ווזלין או קרם לחות בחיבור (למרות שזה די מרגי את העסק..) או שאני צריך לשים מין טלק נגד פטרת שקניתי לא מזמן בבית מרקחת,
    אני חייב פתרון מיידי נגד הכאב, אני לא יכול לחיות את חיי עם החתך הכואב הזה,
    אני יודע שמתישהוא אני חייב לתפוס את עצמי בידיים (או יותר נכון ברגליים) ולהתחיל לטפל בכל העסק כמו שצריך, אבל רציתי לדעת מה דעתכם עליי לעשות?

ווזלין/לחו על כף הרגל יבשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון טעות

איאמי
    26/05/2008

במשפט האחרון התכוונתי לרשום:
    ווזלין/לחות או לשמור על כף הרגל יבשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בכפות הרגליים, חתך יובש בזרת

דניאל א. וייס
    28/05/2008

סביר להניח משחה אנטי פטרייתית תהיה יעילה יותר. אבל היות וזה תכשיר רפואי – חייב אתה להוועץ קודם אצל מומחה

בהצלחה
    דניאל
    WWW.WISEFEET.ORG

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו