מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מנח כף רגל- האם גבס יעזור?מאיה15/07/2021
שלום, בת 20 מאז שאני יחסית קטנה כפות הרגליים שלי קצת פנו כלפי פנים וגם הברכיים (לא כשהייתי תינוקת). כמו כן עצם בוניון בולטת. למרות זאת הלכתי רגיל והתעמלתי כרגיל, זה לא היה נכות או משהו וכשפניתי לאורתופד הומלץ על מדרסים שעשיתי מס פעמים ללא הועיל.
לאחרונה אשפוז ארוך בשל בעיית לב עם ניטור וללא יכולת ללכת על הרגליים וכן מאז התפתחה חולשת שרירים.
כרגע כפות הרגליים שלי שמוטות כלפי פנים, כאילו התעוותו ואיבדו את המנח הטבעי שלהן, כלומר הבעיה החמירה מאוד וכעת כמעט ללא יכולת לעמוד, הן ממש שמוטות ועקומות כלפי פנים. (כמו קלוב פוט של התינוקות)
שאלתי היא מה מומלץ לעשות במקרה כזה? האם גבס הוא פתרון טוב שיכול לעזור להחזיר את כף הרגל למנח רצוי? או אולי ניתוח? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנח כף רגל
דניאל א. וייס20/07/2021שלום וברכה
רצוי להוועץ קלינית עם פודיאטור שיבצע בדיקה ביומכנית
ייתכן שמדרבים ו/או נעליים יכולים מאוד לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)