הטיפול בשבר הקטן בזרת בכף רגל ימין

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• הטיפול בשבר הקטן בזרת בכף רגל ימין
    מישהו
    21/10/2021

אני בן 34 וכבר עברו 12 וחצי ימים מאז שנחבלתי בזרת בכף רגל ימין ו- 10 ימים מאז שאיבחנו לי באיבר זה שבר קטן ושחבשו לי את המקום. לפעמים אני מוריד את התחבושת כדי להתרחץ ולפעמים גם לא רק למען הרחצה ואני נשאר בלי התחבושת לפעמים גם לזמנים ארוכים. למשל עכשיו אני כבר 22 שעות בלי התחבושת. האם זה מסוכן ? האם זה יכול להרחיב את השבר ואף להביא למצב של הזדקקות בניתוח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוהן שבורה ויש להתייעץ עם מי שקבע לך את הטיפול הזה

דניאל א. וייס
    21/10/2021

איני מכיר את המקרה אן את רמת השבר וכדו'. ולכן איני יכול לחוות דעתי על המקרה הספיציפי שלך.
    מן הנכון - להתייעץ אם מי שקבע לך את הטיפול הזה.
    במידה ויש צורך בחוות דעת שניה - מוזמן לבוא עם כל התיק הרפואי שלך לפודיאטור ולפי זה ניתן יהיה לחוות דעה וקביעת טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשמתי שמדובר בשבר קטן !

מישהו
    21/10/2021

איזה עוד מידע אתה צריך לדעת כדי להעריך את המצב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושטפי הדם כמובן שירדו וכנראה שגם הנפיחות הצטמצמה

מישהו
    21/10/2021

ויש קצת כאבים , בעיקר בעת כיפוף או תנועה אחרת באצבע ,
    עוד משהו שאתה צריך לדעת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו