מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התנפחות כף הרגל עקב פצע באצבעהדס08/07/2008
שלום, לפני שלושה ימים התהלכתי עם נעל עקב במשך כ-35 דקות. כעבור רבע שעה -עשרים דקות הליכה חשתי כי הנעל משפשפת לי (מלמעלה) את אזור האצבע האמצעית בכף הרגל וגורמת לפצע. אכן חשתי קצת כאב בגלל הפצע שנגרם. זהו פצע חיצוני על האצבע האמצעית. אציין שבאותו ערב החלפתי לנעל ספורט והלכתי לרקוד. בזמן הריקוד לא חשתי כאב. למחרת קניתי נעל מגומי (בסגנון שקפקף די סגור מקדימה) והלכתי גם איתה כשעה וחצי-שעתיים. באותו ערב, החלו לי כאבים יותר חזקים באזור הפצע ברגל . האצבע קצת התנפחה וכאבה ונדמה שגם שאר האצבעות קצת התנפחו התקשו והאדימו וכך גם כף הרגל. כל נגיעה באזור הפצע עצמו כואבת מאד. זה מצב שעוד לא נתקלתי בו. כמו כן כף הרגל לא גמישה כמו השניה וקשה לי לדרוך עליה וללכת רגיל כי זה כואב. יש גם רגעים שאני חשה כאב חד מהאזור. אציין שאני אדם בריא, בלי בעיות בריאותיות מיוחדות או כרוניות. האם תוכל/ו לאבחן זאת? האם זה מצב שמצריך טיפול ובדיקה דחופה? כלומר האם יש מקום "להבהל". מהו הטיפול להרגעה וסיום העניין? בכל מקרה אקבע תור לרופא משפחה לבדיקה כללית והכוונה (האם זה נכון?) העניין די דחוף לי, תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התנפחות כף הרגל
דניאל א. וייס08/07/2008כל פצע משמש כפתח שקורא לגבנים להכנס פנימה ועל כן צריך לעשות הכל כדי לסגור אותו בהקדם.
כדאי להבדק בהקדם ולהתחיל טיפול מיידי כדי שיתרפא מהר ובמקביל יש להמנע מנעילת נעל שתשפשף את אזור הפצע.
לא להבהל אבל לפעול בהקדם
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)