פטריה בכף רגל?

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• פטריה בכף רגל?
    מורן
    21/07/2008

שלום, לפני שבוע-שבועיים ,צצה לי מן פריחה קטנה .. (מן שלפוחיות ממש קטנות ואדומות) בכף רגל אחת בלבד. הן מגרדות אבל לא באופן חמור מידיי... האם זו פטרייה? וכיצד ניתן לטפל בזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בכף רגל?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה?

דניאל א. וייס
    21/07/2008

יכולים להיות מספר בעיות אחרות שמפחות בעיה דומה
    כדאי להבדק אצל מומחה שייתן מענה לבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

זאב
    09/09/2008

שלום אני בן 37 הובלתי לוולפסון לאחר נפילה מגובה הובחן אצלי FRACTURE OF CALCANEUS CLOSED לאחר יומיים נשלחתי לביתי בגלל נפיחות ואמרו לי לחזור שבוע הבא לניתוח אני מאוד מבולבל אני לא כל כך רוצה לעשות ניתוח ואם יש אופציה אחרת ומה ההשלחות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בעקב

ד''ר זאב פלדברין
    11/09/2008

שבר בעקב
    בשברים בעקב כמו בכל שבר אחר ניתן לטפל שמרנית או ניתוחית . יש שברים שהצורך הניתוחי גדול מהאחרים . במקרה של שבר בעקב ההמלצה כיום במידה ויש תזוזה משמעותיתבשבר היא לעשות ניתוח לשחזור פתוח של השבר וקיבוע פנימי . זו ההמלצה הרפואית המקובלת והעדכנית . כמובן שזה לא ניתוח להצלת חיים ולא ניתן להבטיח גם לאחר ניתוח תוצאה של 100% .
    לכן ההחלטה על הניתוח היא בעצם שלך כאשר הרפואה מנסה סטטיסטית לתת לך את התוצאה הטובה יותר באמצעות ניתוח. אך גם ללא ניתוח תוכל ללכת ולתפקד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שבר בעקב

זאב
    11/09/2008

אם אני לא עושה ניתוח איך הדרך הטובה לטפל ברגל? לשים גבס או פיטרון אחר וכמה זמן ההחלמה בארך? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בעקב

פלדברין זאב
    13/09/2008

הטוב ביותר להיות במעק של אורטופד מטפל . במידה ולא עושים ניתוח לא חיבים גבס ניתן לעשות פיזיוטרפיה ניתן לקבע ב BRACE מפלסטיק דריכה מותרת כעבור חודשים שלושה כאשר רואים בצילומים סימני חיבור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו