מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פטריה בכף רגל?מורן21/07/2008
שלום, לפני שבוע-שבועיים ,צצה לי מן פריחה קטנה .. (מן שלפוחיות ממש קטנות ואדומות) בכף רגל אחת בלבד. הן מגרדות אבל לא באופן חמור מידיי... האם זו פטרייה? וכיצד ניתן לטפל בזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה?
דניאל א. וייס21/07/2008יכולים להיות מספר בעיות אחרות שמפחות בעיה דומה
כדאי להבדק אצל מומחה שייתן מענה לבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
זאב09/09/2008שלום אני בן 37 הובלתי לוולפסון לאחר נפילה מגובה הובחן אצלי FRACTURE OF CALCANEUS CLOSED לאחר יומיים נשלחתי לביתי בגלל נפיחות ואמרו לי לחזור שבוע הבא לניתוח אני מאוד מבולבל אני לא כל כך רוצה לעשות ניתוח ואם יש אופציה אחרת ומה ההשלחות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר בעקב
ד''ר זאב פלדברין11/09/2008שבר בעקב
בשברים בעקב כמו בכל שבר אחר ניתן לטפל שמרנית או ניתוחית . יש שברים שהצורך הניתוחי גדול מהאחרים . במקרה של שבר בעקב ההמלצה כיום במידה ויש תזוזה משמעותיתבשבר היא לעשות ניתוח לשחזור פתוח של השבר וקיבוע פנימי . זו ההמלצה הרפואית המקובלת והעדכנית . כמובן שזה לא ניתוח להצלת חיים ולא ניתן להבטיח גם לאחר ניתוח תוצאה של 100% .
לכן ההחלטה על הניתוח היא בעצם שלך כאשר הרפואה מנסה סטטיסטית לתת לך את התוצאה הטובה יותר באמצעות ניתוח. אך גם ללא ניתוח תוכל ללכת ולתפקד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שבר בעקב
זאב11/09/2008אם אני לא עושה ניתוח איך הדרך הטובה לטפל ברגל? לשים גבס או פיטרון אחר וכמה זמן ההחלמה בארך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר בעקב
פלדברין זאב13/09/2008הטוב ביותר להיות במעק של אורטופד מטפל . במידה ולא עושים ניתוח לא חיבים גבס ניתן לעשות פיזיוטרפיה ניתן לקבע ב BRACE מפלסטיק דריכה מותרת כעבור חודשים שלושה כאשר רואים בצילומים סימני חיבור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)