מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שטף דם בכף הרגל סמוך לאצבעותטל01/08/2008
שלום רב. היום נתקלתי בספה עם האצבעות בכף הרגל שלי.. באותו רגע חשתי כאבים עזים ובקושי יכולתי להזיז את האצבעות.. המכה התרכזה לי בשתי אצבעות מהכף רגל.. באותו רגע שקיבלתי את המכה שמתי קרח על זה כמה דקות אבל לאחר מכן זה ממש הכאיב לי אז הפסקתי..לא יכולתי לדרוך על הרגל כמו שצריך, צלעתי כל היום וממש כאב לי למרות שלא נראה לי שזה שבר כי הצלחתי להזיז אותן אבל זה ממש כואב ונהיה לי שטף דם בדיוק מתחת לשתי אצבעות שקיבלתי את המכה, נהיה לי ממש כחול.. שאלתי היא תוך כמה זמן יעבור לי המכה? ואם יש משהו שאפשר למרוח על השטף דם או לשים על המכה שיעבור לי מהר?ואם זה נחוץ ללכת לקבל טיפול רפואי.?. בבקשה תענו לי מהר אני ממש סובלת!! תודה טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בכף הרגל
ד''ר זאב פלדברין03/08/2008לפי תיאורך ישנה סבירות גדולה שכן יש לך שבר או לפחות סדק בבהונות או בעצמות המסרק . המלצתי ללכת לעשות צילום ובדיקה על ידי אורטופד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)