שטף דם בכף הרגל סמוך לאצבעות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• שטף דם בכף הרגל סמוך לאצבעות
    טל
    01/08/2008

שלום רב. היום נתקלתי בספה עם האצבעות בכף הרגל שלי.. באותו רגע חשתי כאבים עזים ובקושי יכולתי להזיז את האצבעות.. המכה התרכזה לי בשתי אצבעות מהכף רגל.. באותו רגע שקיבלתי את המכה שמתי קרח על זה כמה דקות אבל לאחר מכן זה ממש הכאיב לי אז הפסקתי..לא יכולתי לדרוך על הרגל כמו שצריך, צלעתי כל היום וממש כאב לי למרות שלא נראה לי שזה שבר כי הצלחתי להזיז אותן אבל זה ממש כואב ונהיה לי שטף דם בדיוק מתחת לשתי אצבעות שקיבלתי את המכה, נהיה לי ממש כחול.. שאלתי היא תוך כמה זמן יעבור לי המכה? ואם יש משהו שאפשר למרוח על השטף דם או לשים על המכה שיעבור לי מהר?ואם זה נחוץ ללכת לקבל טיפול רפואי.?. בבקשה תענו לי מהר אני ממש סובלת!! תודה טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלה בכף הרגל

ד''ר זאב פלדברין
    03/08/2008

לפי תיאורך ישנה סבירות גדולה שכן יש לך שבר או לפחות סדק בבהונות או בעצמות המסרק . המלצתי ללכת לעשות צילום ובדיקה על ידי אורטופד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו