מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יש לי בעיה של כאבים חזקים בבהונותבמבה08/08/2008
שלום, יש לי בעיה כבר שנים. הייתי כבר אצל רופא, אצל פדיקוריסטית וכולם אומרים שאין לי כלום, הבעיה שכואב לי מאד. הבעיה שלי היא כאבים בבהונות ומתחילים במיוחד מהפינה העליונה בה הציפורן נפגשת עם העור. הכאבים מופיעים לאחר עמידה או הליכה ממושכת בכל סוג של נעל (כולל נעלי ספורט ונעלים פתוחות, אך בהם הכאבים כמעט לא מורגשים ומופיעים לאחר זמן רב) ברוב הנעליים הרגילות, אפילו הנוחות הרחבות והגדולות ביותר הכאב מופיע לאחר זמן אך אם אני אני רוקדת או עושה משהו בסגנון איתן הכאב חד וחזק שממש צריך להתאפק שלא לצעוק, והוא מתחיל לעבור כעבור בערך רבע שעה. אין לי ציפורן חודרנית או בעיה בציפורן, כך אמרו הרופא והפדיקוריסטית, הם לא מצאו שום בעיה, אך העובדה שהכאבים הם חזקים מאד מאד בצורה שיכולה לגרום לפעמים לצמרמורות וכו'. הפדיקוריסטית אמרה לי שיש לי רגל מעט רחבה (הרגל רחבה וקצרה) ולכן אני צריכה נעל רחבה מאד, אך גם זה, כאמור, לא עזר במאום. (הדבר היחיד שמעט עזר הוא נעל ספורט או נעל פתוחה לגמרי מקדימה). כמו"כ הכאב אינו שווה בין שתי הרגליים אלא ברגל אחת הוא חזק הרבה יותר, תמיד. אם אלבש נעל עקב לדוגמא, שסגורה מקדימה בתחילה יופיע הכאב לאחר 5 דקות ככאב רגיל של בוהן נלחצת ולאט לאט ישנה הרגשה שהכאב חודר יותר ויותר לתוך כף הרגל וכאבים חותכים מתחילים, וזה כעבור 10 דקות או פחות של לבישת הנעליים. אני מחפשת כבר שנים עצה, ואולי כאן תוכלו לעזור לי... בתודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהונות הרגליים
דניאל א. וייס09/08/2008התאור של בעייתך אכן מצביעה על בעיה שכנראה דורשת התייחסות מיוחדת.
ולכן איני חושב שהפורום יכול לתת מענה במקום להבדק אצל מומחה כף רגל שיראה היכן טמונה הבעיה וייתן מענה מתאים.
פני למרפאה פודיאטרית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)