פלטפוס וסנדלים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• פלטפוס וסנדלים
    שלמה
    10/09/2008

אהלן. אני בן 19 ויש לי פלטפוס מהגרסא הקלילה יותר - שהרגל שטוחה אך ורק בדריכה. לפני זמן מה רכשתי סנדלי שורש מדגם GOBI. עד היום לא היו לי בעיות רציניות עם נעליים, חוץ ממגפיים מסויימים. בעייה היא שהרגל נצמדת לסטראפ הצדדי, בשתי הרגליים, מה שגורם לאדמימות וכאב אחרי כמה שעות של הליכה, ואפילו יבלת שנוצרה. רציתי לשאול האם יש פתרון ספציפי לבעייה. אני נורא אוהב את הסנדל הזה וחשוב לי לנעול אותו לטיולים וכד'. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטפוס וסנדלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סנדלים

ד''ר זאב פלדברין
    11/09/2008

המלצתי שתגש לחנות של אורטוטיסט -מומחה כלומר מומחה להנעלה אורטופדית ( מכון למידרסים ) ושהוא יבדוק את הסנדל ומה אפשר לעשות . בחלק מהמקומות הפלצניים לא יתיחסו אליך אך אם תתאמץ אני בטוח שתמצא אורטוטיסט שיהיה מוכן לעזור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטפוס וסנדלים

דניאל א. וייס
    11/09/2008

שלום רב
    מתאור רגלך איני משוכנע שיש לך פלטפוס. לכן חובה להבדק.
    ובכל אופן לטיולים אנו ממליצים להלך עם נעליים טובות

בהצלחה
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו