דורבן בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דורבן בכף הרגל
    רוני
    23/11/2008

אני סובלת מדורבן (די גדול) בכף רגל שמאל, האורטופד המליץ לי "רק על מדרסים מסיליקון" קניתי ולא עזר, הקל אבל בקצת, בביקורי האחרון אצלו המליץ על זריקת קורטיזון או ניתוח להסרת הדורבן. לטענתו אני אחיה כל חיי עם הכאבים שילכו ויחזרו. שאלתי - האם זריקת קורטיזון פותרת את הבעיה או רק מקילה על הכאבים. אני סובלת מ VSD בלב האם מותר לי לקבל את הזריקה? אני סובלת מכאבים חזקים כיום גם ברגל ימין, לטענת הרופא מדרסים מכניים לא עוזרים בבעיה של דורבן. אני עוסקת בספורט כמקצוע וכתחביב ואני חייבת לפתור את הבעיה במהירות. האם אכן כדאי לי ללכת לאופציה של ניתוח שנראה לי קשה מדי או שיש דרך אחרת קודמת עבורי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורבן בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורבן

דניאל א. וייס
    24/11/2008

שלום רב
    זריקת סטרואידים- אם יעילות - ישכחו את הכאב ותו לא.
    מדרסים ביומכניים יפתרו את הבעיה.
    ניתוח זהו הפתרון הכי אחרון והכי לא מומלץ אלא אם כן ניסית הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורטיזון ב- VSD

רוני
    24/11/2008

האם מותר לי לקבל את הזריקה באם יש לי VSD ? איני מטופלת בתרופות ואיני מוגבלת בשום דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

רוני
    27/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורטיזון

דניאל א. וייס
    02/12/2008

שלום
    בפורום כזה שבו אין מכירים את הפציינט - לא נכו לשאול שאלה שכזו ועל כן יש לפנות באופן ספציפי לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו