מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עצם סירה בעייתיתברק11/12/2008
שלום, לפני שנה בערך היתה לי דלקת בגיד בכף הרגל, מאז בכל תקופה מסויימת, או אחרי שאני עומד על הרגליים במשך הרבה זמן, או מקבל מכה קטנה, אני סובל מכאבים בקרסול. עד עכשיו הכאב היה רק ברגל ימין, ולא מזמן התחיל לכאוב גם ברגל שמאל. אורטופדים שהייתי אצלהם אמרו שהבעיה היא בעצם הסירה, ומומחה כף רגל אף אמר לי שיש גיד שעובר מעל עצם הסירה ונמתח בגללה. חשוב לי לציין שעצם הסירה בולטת אצלי מאז ומתמיד. האורטופד אמר שיש לי 2 אפשרויות, או לעשות ניתוח שמשך ההחלמה שלו יהיה חודשיים, ניתוח שבו יחתכו את הגיד, ינסרו את עצם הסירה, ויתפרו את הגיד בחזרה. או לא לעשות כלום ולסבול מכאבים מדי פעם. אני משרת בתפקיד של לוחם במילואים, אני אשמח לשמוע עוד פרטים על הניתוח ועל סיבוכים אפשריים שיכולים להיגרם אם אני עושה או לא עושה את הניתוח. ואשמח לשמוע אם על בעיה כזאת מורידים פרופיל, במילואים האחרונים קיבלתי מכה באיזור העצם ולא יכולתי לדרך עליה במשך כמה ימים. בתודה, ברק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם סירה נוספת
ד''ר זאב פלדברין12/12/2008בדר"כ מדובר ב ACCESORY NAVICULAR BONE כלומר עצם קטנה נוספת הנמצאת ליד עצם הסירה ואותה עוטף הגיד הטיביאליס פוסטריור שהוא הגיד העיקרי היוצר את הקשת האורכית של כף הרגל . במידה והעצם בולטת וכאובה יש מקום לבצע ניתוח לכריתה של עצם זו . במידה ובמהלך הניתוח הרושם של המנתח שהגיד חלש מידי אזי מחזקים אותו ומקבעים הגפה בגבס לכחודש וחצי . תוצאות הניתוח בדר"כ טובות מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)