אצבעות כחולות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• אצבעות כחולות
    מלאני
    13/01/2009

לפני איזה שבועיים נתקעתי חזק ב 4 אצבעות ברגליים. והאצבע הקטנה וזאת שלידה התנפחו, אך לא כואב כל כך. לפני כמה ימים שמתי לב שלעיתים האצבעות כחולות. ומלפני 3 ימים, כל פעם אחרי שאני יוצאת מהמקלחת, אחרי בערך 20 דקות 4 האצבעות הופכות להיות כחולות. חשבתי שזה אולי מהקור, אבל האצבע הגדולה ברגל לא הופכת להיות כחולה, וברגל השניה שום אצבע לא הופכת להיות כחולה, רק 4 האצבעות שנתקעתי בהם חזק. לא כל חלקי האצבע כחולות, זה חלקים גדולים כחולים אך יש חלקים קטנים שנשארים בצבע רגיל. (אחרי שאני מחממת את האצבעות הצבע הכחול די עובר) הנפיחות אומנם, קצת ירדה ממה שהיה לפני שבועיים. אך הצבע מדאיג אותי. מה זה יכול להיות? יכול להיות מצב שזה שבר קטן? (לפני 5 חודשים נתקעתי בקיר ממש חזק עם האצבע הקטנה ברגל, אותה אצבע שגם הפעם נפצעה, היא גם התנפחה והייתה קצת כחולה, אך לא ממש כאב לי, בסוף הלכתי לרנטגן והאצבע הקטנה ברגל נשברה קצת ושמו לי תחבושת לאצבע) מה זה יכול להיות?ולאן לגשת לבדיקה? תודה רבה, מלאני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות כחולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלות

דניאל א. וייס
    13/01/2009

כדאי להבדק במר]אה פודיאטרית בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו