נעליים לרגלים מתייבלות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• נעליים לרגלים מתייבלות
    ליאור
    26/01/2009

שלום! שמי ליאור, טייל נלהב, ולצערי בעל כפות רגליים שלא מצליחות לעמוד במעמסה. אני חובב טיולים ארוכים שכוללים נשיאת משאות כבדים על הגב, על מנת לעמוד במשקל הזה יש צורך בנעליים גבוהות וחזקות. לצערי בכל טיול שכזה הרגל שלי מתייבלת ללא הכר, לאחר כשבוע של הליכה יש כ10 יבלות על כל כף רגל. ניסיתי כבר מספר זוגות נעליים ואני לובש תמיד גרב כפולה ומשתמש בפלסטרים עבים במיוחד, כל אלו מקלים אך לא פותרים את הבעיה. רק פעם אחת מצאתי זוג נעליים הולם, לצערי הוא היה רך מדי והתפרק לאחר חודשיים של שימוש אינטנסיבי. אני לפני טיול נוסף במרץ, האם יש לכם המלצה על נעלי טיולים (חברה מסויימת או סוג) או חנות מסויימת אשר בה ימצא המוכר שיבין לרגליי וישדך ביני לבין הנעליים הנכונות? בנוסף מעולם לא ניסיתי שימוש במדרסים, שווה לנסות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעליים לרגלים מתייבלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למטייל

ד''ר זאב פלדברין
    28/01/2009

קודם כל לפי הסיפור שלך אתה חייב לרכוש מידרסים לפי מידת גבס .
    שנית רצוי לשים זוג גרבים אחד טוב ולא שני זוגות אשר גורמים לתנועה מסוימת בינם לבין עצמם והגדלת החיכוך . לגבי נעלים רצוי להתיעץ בחברה רצינית כגון למטיל
    כל יום בסיום ההליכה לרחוץ את כפות הרגלים אפילו אם זה עם מים מהממיה .
    ולעשות עיסוי עם משחה שמרככת את העור ושומרת כעעל גמישותו וכך ימנועו היבלות .
    משחה כגון U LACTIN או כל משחה אחרת לכך הרגל כגון NUTROGENA .
    בהצלחה בטיול הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ליאור
    29/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו