מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נעליים לרגלים מתייבלותליאור26/01/2009
שלום! שמי ליאור, טייל נלהב, ולצערי בעל כפות רגליים שלא מצליחות לעמוד במעמסה. אני חובב טיולים ארוכים שכוללים נשיאת משאות כבדים על הגב, על מנת לעמוד במשקל הזה יש צורך בנעליים גבוהות וחזקות. לצערי בכל טיול שכזה הרגל שלי מתייבלת ללא הכר, לאחר כשבוע של הליכה יש כ10 יבלות על כל כף רגל. ניסיתי כבר מספר זוגות נעליים ואני לובש תמיד גרב כפולה ומשתמש בפלסטרים עבים במיוחד, כל אלו מקלים אך לא פותרים את הבעיה. רק פעם אחת מצאתי זוג נעליים הולם, לצערי הוא היה רך מדי והתפרק לאחר חודשיים של שימוש אינטנסיבי. אני לפני טיול נוסף במרץ, האם יש לכם המלצה על נעלי טיולים (חברה מסויימת או סוג) או חנות מסויימת אשר בה ימצא המוכר שיבין לרגליי וישדך ביני לבין הנעליים הנכונות? בנוסף מעולם לא ניסיתי שימוש במדרסים, שווה לנסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למטייל
ד''ר זאב פלדברין28/01/2009קודם כל לפי הסיפור שלך אתה חייב לרכוש מידרסים לפי מידת גבס .
שנית רצוי לשים זוג גרבים אחד טוב ולא שני זוגות אשר גורמים לתנועה מסוימת בינם לבין עצמם והגדלת החיכוך . לגבי נעלים רצוי להתיעץ בחברה רצינית כגון למטיל
כל יום בסיום ההליכה לרחוץ את כפות הרגלים אפילו אם זה עם מים מהממיה .
ולעשות עיסוי עם משחה שמרככת את העור ושומרת כעעל גמישותו וכך ימנועו היבלות .
משחה כגון U LACTIN או כל משחה אחרת לכך הרגל כגון NUTROGENA .
בהצלחה בטיול הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
ליאור29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)