מדרס ביו מכני

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מדרס ביו מכני
    תומר
    05/02/2009

לפני חודש קניתי מדרס ביו מכני אחרי ששנים היה לי מדרס רגיל שעשה את העבודה, בחנות שיכנעו אותי לקנות מדרס "משוכלל" יותר עכשיו ההרגשה שלי איתו היא שונה ופחות טובה, השאלה למה? המדרש החדש בהרבה יותר קשיח ומהישן חשוב לציין שאני ספורטאי, השאלה אם להחליף אותו או לנסות להתרגל...מה היתרונות במדרס הביומכני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרס ביו מכני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידרס ביומכני

ד''ר זאב פלדברין
    08/02/2009

המידרס הביומכני בנוי מחומרים קשיחים מצופים בחומר רך . בד"כ הוא הרבה פחות נוח
    המידרסים " הרגילים " הרבה יותר נוחים וגמישים . ההמלצה למידרס ביומכני באנשים עם עודף משקלאו עם עיוות קשה שקה להתגבר עליו על ידימיסר רגיל . גם ספורטאים שבהם השימוש מסיבי נהנים ממידרס שלא נשחק מהר .
    מאחר וכבר יש לך מידרס רצוי לעשות לו התאמות עד שתהיה מרוצה לגבי הצורך במידרס זה מלכתחילה אני לא בטוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרס ביומכני

דניאל א. וייס
    08/02/2009

יש לציין כי מדרסים ביומכניים , מניסיוני הרב בעשייתם,הינם מדרסים מצויינים כל עוד הם נעשין נכון ואכן מתאימים לבעיה שלשמה עושים אותם.
    לצערי , בארץ אין פיקוח המדרסים ועל כן כל דיכפין עושה ככל העולה על רוחו.

כל מדרס, ולא משנה איזה סוג הוא, צריך להתאים מיידית. כשעושים משקפיים אין מצפים שאדם יגיע כל שבוע לFINE TUNING. כך גם במדרסים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו