מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ניתוח בכף הרגלסימה12/02/2009
צהריים טובים , שמי סימה , בת 31 . לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח להסרת נק' חן בכף רגלי השמאלית . נק' החן היתה ממש במרכז הרגל בשקע הכף . הניתוח היה זריז ולדברי הכירורג שעל ידו נותחתי נאמר לי שאוכל לעמוד על הרגל תוך יומיים . מאז חלף שבוע וחצי , מאז ועד היום אני לא מצליחה לדרוך על כף הרגל , אני נעזרת בקביים . לאחר יומיים הופיעו בצקות ונפיחות רבה . ניגשתי לרופא המשפחה ובהמשך למיון בלינסון שם נערכו בדיקות ולא נמצאו זיהום או דלקת . נאמר לי לקחת כדורים נגד כאבים במידת הצורך ולעשות אמבטיות מים קרות לבצקת . הכאבים מאז פחתו והבצקת עדיין קיימת . אני מנסה לעמוד אך ללא הצלחה , אני לא מסוגלת להניח את כל כף הרגל על הריצפה אלא על צידה בלבד ובקושי רב...מה עושים ? איך חוזרים לעמוד על הרגליים ? מחר אני אסיר את התפרים . אשמח להתייחסותך , סימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפי
ד''ר זאב פלדברין12/02/2009הניתוחים בצד הכפי מקשים על הדריכה . מומלץ בשלב זה לקחת קורס כדורים מסוג NSAID אפילו ADVIL יואיל כמו כן ניתןלקחת מידרס ישן ולעשות לו חור באזור החתך הניתוחי ואזי ישהיה קל יותר לדרוך או סתם נעלישנה שניתןלחורר להאתהסוליה .
צפוי שתוך מספר ימים תהיה הטבה ניכרת במידה ולא רצוי להבדק עלידי מומחה לכף רגל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)