ניתוח בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ניתוח בכף הרגל
    סימה
    12/02/2009

צהריים טובים , שמי סימה , בת 31 . לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח להסרת נק' חן בכף רגלי השמאלית . נק' החן היתה ממש במרכז הרגל בשקע הכף . הניתוח היה זריז ולדברי הכירורג שעל ידו נותחתי נאמר לי שאוכל לעמוד על הרגל תוך יומיים . מאז חלף שבוע וחצי , מאז ועד היום אני לא מצליחה לדרוך על כף הרגל , אני נעזרת בקביים . לאחר יומיים הופיעו בצקות ונפיחות רבה . ניגשתי לרופא המשפחה ובהמשך למיון בלינסון שם נערכו בדיקות ולא נמצאו זיהום או דלקת . נאמר לי לקחת כדורים נגד כאבים במידת הצורך ולעשות אמבטיות מים קרות לבצקת . הכאבים מאז פחתו והבצקת עדיין קיימת . אני מנסה לעמוד אך ללא הצלחה , אני לא מסוגלת להניח את כל כף הרגל על הריצפה אלא על צידה בלבד ובקושי רב...מה עושים ? איך חוזרים לעמוד על הרגליים ? מחר אני אסיר את התפרים . אשמח להתייחסותך , סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כפי

ד''ר זאב פלדברין
    12/02/2009

הניתוחים בצד הכפי מקשים על הדריכה . מומלץ בשלב זה לקחת קורס כדורים מסוג NSAID אפילו ADVIL יואיל כמו כן ניתןלקחת מידרס ישן ולעשות לו חור באזור החתך הניתוחי ואזי ישהיה קל יותר לדרוך או סתם נעלישנה שניתןלחורר להאתהסוליה .
    צפוי שתוך מספר ימים תהיה הטבה ניכרת במידה ולא רצוי להבדק עלידי מומחה לכף רגל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו