מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אצבעות ברגלייםסיון06/08/2007
שלום!
אני בת 17 ויש לי בעיה שמציקה לי הרבה זמן,
האצבעות בשתי הרגליים שליד הזרת יותר קטנות מהזרת עצמה ויותר מזה-הן נדחקות פנימה-כאילו אין להן מקום..זה מאוד לא יפה ואסתטי וזה גורם להרבה אנשים להסתכל על זה ולהיגעל..
רציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה לכך? (לא נולדתי עם זה, אני זוכרת את זה שזה התחיל לאט לאט בערך מגיל 6-7)
ועוד שאלה-איך אפשר לטפל בזה? ניתוח? איפה? כמה זה עולה?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אצבעות ברגליים
דניאל א. וייס12/08/2007הבעיה לרוב נגרמת כתוצאה מצורת הליכה מסויימת ו\או לחץ של הנעלה או מבנה נעל לקוי.
פתרונות – לצורך יישור אך ורק ניתוח, אולם לא הייתי ממהר לעשות זאת - אלא אם כן את עומדת על כך.
אולם נעל/סנדל שסגורה מלפנים יסתירו את הבהונות ולא יציקו לאחרים.....
לפרטים נוספים אפשר לפנות למרפאה 03-7521670
בהצלחה
דניאל
WWW.WISEFEET.ORG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
אורנה18/08/2007שלום סיוון !
הייתי רוצה להגיד שגם לי יש אותה הבעיה וזה באמת מאוד מפריע ולא נעים בכלל..
האם תוכל לעזור בעניין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום אורנה
דניאל א. וייס20/08/2007שלום אורנה
ההודעה אלי או לסיוון?
אם ההודעה אלי והמקרה דומה לסיון אז אפשר לקרוא את התשובה שכתבתי לה
אבל כל עניין לגופו
הצעתי שתתקשרי למרפאה או תפרטי את הבעייה בקצרה ואנסה לעזור
03-7521670
יום טוב
דניאל
WWW.WISEFEET.ORG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)