כאבים בכפות הרגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים
    מרים
    05/05/2009

אני בת 43, מבנה כף רגלי הינו רחב ועם קשת גבוהה במיוחד. מלבד בעיית יציבות (בעיקר בעמידה על רגל אחת...) עד לעשר השנים האחרונות לא סבלתי ממבנה זה. אולם בשנים האחרונות אינני יכולה לנעול כמעט אף נעל סגורה מבלי שבשלב כלשהו אחוש כאב נוראי, כאילו שהרגל נחנקת בנעל (גם עם מדובר בנעל עם מבנה רחב ומרווח), ועלי לשחרר ולאוורר את הרגל. בנוסף סבלתי בעבר לפני כ6 שנים, מדרבן שאובחן ע"י אורטופד בבדיקה קלינית והכאבים חלפו כעבור מס' חודשים ללא כל טיפול. לאחרונה שוב התחילו כאבים עזים בעקב בעיקר בבוקר, בקימה מהמיטה. הכאב הוא בשתי הרגליים אם כי יותר בולט באחת מהן. אשמח לעצה והפניה למומחה באזור ת"א או י-ם. עדיף אם אפשר דרך קופ"ח מכבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכפות הרגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטרפת לשאלה (קצת שונה) מומחה בי-ם?

רבקה ר.
    09/05/2009

אני בת 36 וכב שנתיים שיש לי רק בכף רגל אחת כאבים וגרודים נוראיים כשייתכן שאני בגרודיי מחריפה את הבעיה. לרופא שלי היה ברור שזו פטריה ולכן ניסיתי את כל הטיפולים המתאימים (משחות שונות נגד פטרת, איורור הרגל, חיטוי וטיפול פדיקור, נעליים פתוחות וכו'). זה כנראה לא זה. לאחרונה יש לי כל מיני שלפוחיות וכל נעל שאני נועלת לוחצת לי באצבעות ומכאיבה לי מאד.
    אני מחפשת מאד מומחה בירושלים, אם אפשר בקופ"ח מאוחדת, שיעזור לי. אני משתגעת. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

דניאל א. וייס
    10/05/2009

לשתיכן אני מציע לפנות לפודיאטור.
    מכיוון שחייבת להיות כאן אבחנה נכונה מכיוון שיש כאן מספר אפשרויות כאבחון וכצומאה מכך סוגי הטיפולים יותאמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, זה מה שאני מחפשת - פודיאטור

רבקה ר.
    10/05/2009

ואינני מוצאת. האם זו מומחיות נדירה? האם יתכן שאין פודאטור בקופ"ל מאוחדת בירושלים?
    חשבתי על רופאי עור אבל הבנתי מהפורום הזה וממך שאני אכן צריכה פודיאטור והייתי מאד שמחה לקבל המלצה על מישהו בירושלים ועדיף בקופ"ח מאוחדת. תודה רבה! ושבוע טוב ובריא לכולנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו