רגל שהתעקמה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• רגל שהתעקמה
    יסמין
    10/05/2009

שלום רב,
    בת 22, לפני כמה ימים מעדתי ונפלתי על רגל שמאל,הרגשתי שמשהו נמתח שם,כף הרגל פשוט התעקמה..
    בצילום ראו שלא היה שבר או משהו כזה אבל כף הרגל היתה נפוחה בצורה משמעותית והיתה כולה בצבעים כחול וסגול וכו'..
    רק היום, לאחר 5 ימים התחלתי לראות שיפור, יש לי כאבים כשאני דורכת עליה אבל זה במגמת השתפרות.
    אז השאלה שלי היא כזאת:
    הרופא שבדק אותי נתן לי חופשת מחלה עד יום ד' אבל בעבודה שלי עושים לי קצת בעיות ורוצים שאני אחזור כבר מחר.
    רציתי לדעת מה עלול להיות הנזק במידה ואני אחזור לפני יום ד'?
    עדיין רואים שהרגל לא החלימה, יש סימנים כחולים של שטפי דם..
    בנוסף ברצוני לציין שאני עובדת בחנות בגדים וזוהי עבודה שאני אצטרך להפעיל את הרגל הפגועה.
    אינני יודעת מה לעשות..
    תודה רבה והמשך שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגל שהתעקמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול

ד''ר זאב פלדברין
    10/05/2009

ללא בדיקה לא ניתן לענות על השאלה . רצוי שתתיעצי עם הרופא שבדק אותך
    במידה וזה נקע כמו שאת מתארת זה יקח כחודש וחצי עד שיחילם בצורה ממש טוב . אין הצדקה למנוחה כה ארוכה ובשלב מסוים ניתן לחזור לעבודה , מתי ? זה תלוי בהרבה גורמים ורצוי להתיעץ עם האורטופד המטפל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,עוד משהו ברשותך.

יסמין
    10/05/2009

אני נמצאת כבר 5 ימים בבית. כוונתך במשפט" אין הצדקה למנוחה כה רבה" היתה לעובדה שאני נמצאת בבית כבר כמה ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו