דורבן וגלי הלם

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דורבן וגלי הלם
    מאיה
    03/06/2009

שלום .

אני בת 40 ומזה שנה סובלת מדורבן בכף הרגל הכאבים עזים ואני נעזרת בכדורי בטרן, יש הקלה מסויימת אך אינה פותרת את הבעיה.
    ניסית מדרסים ולא עוזר .

האם טיפול בגלי הלם עוזרים במקרה כזה? ואשמח לדעת איפה עושים את הטיפול הזה הייתי אצל 3 אורתופדים מומחים ואף אחד לא נתן מענה לגבי הטיפול בטענה שהם לא יודעים איפה זה נעשה.

והאם זריקת קורטיזון עוזרת?
    אשמח לתשובה
    בברכה
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורבן וגלי הלם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורבן

דניאל א. וייס
    06/06/2009

מאחר ודורבן נוצר כתוצאה ממתיחת יתר של הפסיה התחתונה יש למנוע זאת ע"י תמיכה נכונה (דהינו מדרס)
    זקירת סטרואידים יכולה לשכח כאבים לתרופה מסויימת אולם לא פוטרת את הבעיה מיסודה.
    גלי הלם הנם מזור לכאבים במידה והשאר לא הועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה היקרה,

ענת
    29/06/2009

טופלתי ממש לאחרונה בגלי הלם במרפאת ספורט ברמת גן דרך קופת חולים. הטיפול מאוד, מאוד יקר, אין הצדקה לו. הוא מאוד כואב ואישית, לא חשה שום הקלה. ממש כלום. אז, תשקלי שוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו