ציפורן חודרנית

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית
    אלה
    07/06/2009

שלום,
    בני בן שמונה חודשים, מגיל חודשיים יש לו ציפורן חודרנית על שני הבוהונות ברגליים (עוד לפני שהתחלתי לגזור לו ציפורניים). אני מקפידה לגזור ישר ולא לגעת בפינות ומורחת בפולידין. האיזור לא כואב אבל מאוד נפוח ואדום.יש לנו נטייה משפחתית לציפורן חודרנית. מה ההמלצה לגבי הטיפול בתינוק? האם יש צורך בהתערבות כירורגית עכשיו כדי למנוע בעיות בעתיד? אני חוששת שכשהוא יתחיל ללכת זה עלול להכאוב ולהפריע לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חודרנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית

דניאל א. וייס
    08/06/2009

שלום רב
    איני חושב שיש צורך כאגע בהתערבות כירורגית
    ייתכן שכדאי שהציפורניים תגזזנה פעם אחת ע"י פודיאטור על מנת שידריך כיצד נכון יותר לעשות זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על פודיאטור

אלה
    08/06/2009

שוב שלום,
    תוכל בבקשה להמליץ על פודיאטור באיזור הצפון, והאם כל פודיאטור יסכים לטפל בתינוק?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טפול

דניאל א. וייס
    11/06/2009

אני מבין שטופלתם כבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו