מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שפשוף חוזר ושלפוחית דחוף-תודהנירית17/06/2009
שלום רב,
חודשיים לאחר לידה ראשונה, אני מנסה לחזור למימדי המקוריים ע"י הליכה מהירה במורדות הכרמל כפי שנהגתי בטרם ההריון. בפעם הראשונה שעשיתי זאת עם גרביים כנראה לא מספיק עבים נוצר לי שפשוף באחורית כפות הרגליים שהפך תוך יום לפצע פתוח ואז שלפוחית.המתנתי שלושה שבועות להחלמה, קניתי גרבי ספורט מיוחדים (עבים יותר מאחורה) והיום שוב קרתה אותה תופעה :(
אני נואשת ולחוצה לשוב להליכות, מגיל קטן זה קורה לי בנעל חדשה אך לאחר האיחוי הכול בסדר..הפעם זו נעל ישנה (סאקוני), גרב עבה ולאחר שהתאחה.אשמח לכל עצה/טיפ פרט להסרת כף הרגל :)
תודה ענקית מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שפשוף
דניאל א. וייס21/06/2009נראה שיש צורך לקשור את הנעל היטב לרגל כי נוצרת שם חיכוך בין הרגל לנעל וזה גורם לבעיה
בהצלחה
אם לא יועיל צרי קשר
אגב, המון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וייס
נירית21/06/2009ראשית תודה ענקית על התגובה ותשומת הלב.
האמת שאני די מקפידה לקשור חזק.שמעתי שיש פלסטר מיוחד במכונים אורטופדים למנעת חיכוך, האם לדעתך זה עשוי להועיל במקרה שלי? (והאם לכל הליכה יש לרכוש פלסטר נפרד) או שמא הוא רק יהווה חוצץ ויזיק? שוב תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)