מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פיברומה - יעוץ דחוף!!ליזי24/06/2009
באולטראסאונד של רקמות רכות בכף הרגל, הודגם נגע סולידי היפו אקוגני ללא זרימת דם, באזור הפלנטרי תת עורי, שיתכן וזו פיברומה! המקום כואב מאד, מאד בהליכהו בעמידה .
נגשתי לאורטופד מומחה לכף רגל, אשר הפנה אותי לרופא עור לבדוק. רופא העור אמר שזו יבלת ויראלית, ובהחלט לא לנתח,ונתן לי לשים פעמיים ביום משחה סליצילית של 40%, ואמר שצריך סבלנות וזה ייקח כחודש ימים. התחלתי לשים והכאב החריף עד שלא ניתן היה בכלל לדרוך על הרגל. לאחר שבוע נגשתי לפודיאטר, אשר אמר, שלא צריך היה לשים את המשחה, כי כך הוא לא רואה מצב תמונה אמיתי, ושאפסיק מיד את המשחה לשבועיים ואז לבא לבדיקה יסודית, וכמעט בטוח שיוציא את הנגע בניתוח (כפית).
אין ספק שכרגע אני מבולבלת לחלוטין ולא יודעת מה לעשות ולמי להקשיב
אנא חווה דעתך בהקדם האפשרי.
בתודה מראש,
ליזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעוץ דחוף
דניאל א. וייס25/06/2009אם אכן יבלת ויראלית יש להסירה ללא כירורגיה
אם אכן פיברומה - צריכה הסרה בכירורגיה
מאחר ויש כאן מספר דעות ואין כאן אבחנה חד משמעית - הייתי פונה לחו"ד שניה.
בכל מקרה במיידי- כדאי למנוע דריכה על המקום כשי שיוקל לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומה?? חוות דעת נוספת
ליזי25/06/2009תודה על תשובתך המהירה.
חוות דעת נוספת אצל מי?? מוחמחה כף רגל? פודיאטור? רופא עור?
יש 3 דעות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פודיאטור
דניאל א. וייס28/06/2009פודיאטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)