כף רגל חלשה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כף רגל חלשה
    לילך
    28/06/2009

שלום. אני בת 26, ולפני כ14 שנה עברתי תאונת דרכים, שכתוצאה ממנה הייתי משותקת בחצי גופי השמאלי (פגיעת ראש). בתהליך השיקום התברר שיש לי חולשת שרירים בעצם בכל הצד השמאלי: אגן, ברכך, פלאטפוס, ובכלל כף רגל עם חולשה גדולה. כף רגלי עדיין חלשה, וקריסת הקשת פנימה מפריעה לי בהליכה, בעמידה ועוד. היו לי פעם מידרסים, אך זה לא עזר וזהו גם לא משהו שמחזק את השרירים. רציתי לדעת אלו תרגילים עלי לעשות על מנת לחזק את כף רגלי? והאם יכול להיות שזה משהו נוירולוגי, ולכן תרגילים רגילים לא יועילו? אני זקוקה לעזרה ואודה לך אם תוכל לסייע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל חלשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה בכף הרגל

דניאל א. וייס
    05/07/2009

שלום רב
    יש לציין שמדרסים אין מטרתם לחזק שרירים כי אם לאפשר ללכת יותר טוב ( כמו משקפיים שאינם מתקנים את הראיה אלא מסייעים)
    על כן יש סבירות שעם מדרסים נכונים דווקא תוכלי להעזר.
    אולם קודם לכן אני ממליץ על בדיקה ביומכנית אשר תוכל לאבחן את הבעיה במיוחד שיש היום אביזרים מועילים מאוד שיוכלו לסייע בהתאם לבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו