מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אצבע קצרה האם ניתן להאריכה?אתי22/07/2009
דוקטור שלום,
רציתי לדעת האם ניתן להאריך עצם המסרק? בכף רגלי הימנית יש את האצבע שליד הזרת שהיא יותר קטנה מהזרת. האם ניתן להאריכה? לאחרונה שמתי לב שגם לבתי בת ה6 האצבע שליד הזרת שונה מהאצבע שברגל השניה. האם זה תורשתי?אני פשוט מתביישת מה אפשר לעשות?
בבקשה תעזור לי.
תודה.
מעניין אותי לדעת האם אתה מכיר עוד מקרים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בשתי כפות הרגליים בו זמנית
שמר חוה26/07/2009hallus vagus
האים ישנם רופאים מטעם קופות החולים שמנתחים את הניתוח נזה בו זמנית בשתי כפות הרגליים בבת אחת
נדמה לי בשיטת לייזר
אני מקוה לקבל תקובה בהקדם
בתודה מראש ובברכה
שמר חוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח בו זמנית בכפות הרגליים
דניאל א. וייס26/07/2009יש הממליצים לעשות כל רגל בנפרד -מאחר ולא ברור על איזו לדדות קודם :-)
כדאי לברר עם הרופא המנתח שאיתו תתיעצי בנוגע לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מטטרסל קצר?
דניאל א. וייס26/07/2009אכן נתקלתי במקרים דומים לאלו - ואכן לרוב זה תורשתי.
כדי לתת לך תשובה מפורטת צריך לראות את הצילומים ואת הרגל.
ישנו מנתח בארה"ב שמתמחה ב"הארכת" עצמות.השאלה היא אם אכן מצדיק את כל ההשלעות הניתוחיות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)