מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מצאתי טיפול יעיל בפטרייה בציפורנייםשני23/07/2009
אני פדיקוריסטית במיקצועי ובגלל בעיה אישית של פטרייה בציפורניים החלטתי לחפש דרך להיפטר מזה , ניסיתי טיפות, לק,מישחות של הפארמים ,כדורים ובקיצור מה לא
עד שהגיע אלי משווק מוצרים לפדיקורסטיות שבין היתר משווק מוצרים שקשורים לפצעים קשיי ריפוי כגון: יבלות,פטריות בעור ובציפורניים, ציפורן חודרנית, אגזמה ועוד.., המוצרים שלו הומאופתים וללא תופעות לוואי (עם הכדורים שלקחתי היו לי תופעות לוואי ולכן הפסקתי) ואפילו מתאימים לסוכרתיים, מדובר בערכה עם שתי מישחות האחת לבוקר- זוהי תירכובת פילינג שמלבינה ומפוררת את הציפורן הנגועה, ומישחת הערב - מישחה הומאופטית שמטפלת בפטרייה עצמה שמיתחת לציפורן, כבר אחרי שבועיים רואים שינוי בגוון הציפורן מה שמעיד על פעולת המישחות, תוצאות יש בין 3 חודשים עד חצי שנה כמובן בהתאם לצמיחתה של הציפורן הבריאה, אני חייבת לציין שאני ממליצה לכל אחד ואחת מכיוון שאני חוויתי את התוצאה על עצמי ואני ראיתי ציפורניים במצב קשה אצל לקוחותיי שלא מפסיקים לפרגן לי בגלל שסוף סוף נפטרו
מזה ( חלקם גם סבלו מכאבים בציפורן) אני ממליצה בחום אך אל תיטעה אתה תהיה חייב להתמיד על מנת להיפטר מהפטרייה העקשנית.
מקווה שעזרתי,יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מציאת טיפול
דניאל א. וייס26/07/2009בפורום - רפואי - זה אין מקום לתת המלצות גורפות לטיפולים שונים מכיוון שלכל אחד בעיותיו הוא ומאידך לא לכל אחד זה מתאים ויעיל במידה שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לקבל פרטים?
Lony02/08/2009אני משארת שלא ניתן לפרסם פרטים מסחריים כאן. אשמח לקבל פרטים נוספים:
q12p09zm@gm מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)