מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שלום רב.מיכל15/09/2009
אני מתאמנת במכון כושר כבר חודש, לפני זה עשיתי כושר לבד בבית, מעולם לא היו לי נעלי ספורט מיוחדות לריצה או עם בולמי זעזועים, תמיד עשיתי ספורט עם נעלי ספורט רגילות בלי בולמי זעזועים והתוצאות נראו כי התחיל לכאוב לי הראש וכאבו לי הברכיים. אתמול קניתי נעלי ספורט מדגם ADIDAS SUPERNOVA GLIDE. חייבת לציין-נעליים נוחות מאוד, רכות. הלכתי היום לשיעור מדרגה בחדר כושר והתחיל לכאוב לי ברגל איפה שהבוהן, העצם מתחתיה שבולטת (ב2 הרגליים). מאוד חבל לי כי אלה הן נעליים מאוד יקרות וטובות. מה עליי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעליים 'יקרות'
תומר19/09/2009אני לא איזה מומחה, או גאון לכף הרגל ואין לי שום הכשרה בתחום... רק: נ י ס י ו ן !
אני בן 28 וסובל מבעיות ברגליים מאז הצבא, כאבים בכף הרגל, ברכיים וגב תחתון...
לא חשבתי שיש לי בעיות, עד השנה השנייה בצבא, בה נהרסו לי המדרסים שקניתי לפני הצבא. יש לציין שבשנה הראשונה של הצבא עשיתי עשרות ניווטים בני 30 ק"מ ומסעות עם משקלים ואילו בשנה השנייה הרבה פחות... אבל סבלתי יותר!
סבלתי יותר, מסיבה פשוטה: המדרסים החדשים שרכשתי לא נתנו לי תמיכה מתאימה, ואפילו הליכה רגילה הפכה להיות סבל נוראי!
מאז השתחררתי, וגם רכשתי הרבה זוגות נעליים, זולות כיקרות, מבחינתי רכישת נעליים זה תהליך של מספר שעות עד ימים, סיוט!אני נכנס לנעלים שונות, ומשווה את התמיכה והלחץ שנוצר על כף הרגל (תמיכה לקשת), על הברכיים והגב התחתון. וכן, אפשר לחוש את זה גם בנעל חדשה! איך? להסתובב בה חצי שעה בחנות... (ולא למדוד בישיבה לעשות צעד וחצי ולרכוש)! כך תגלי, כמו שגיליתי אני, שה-מ-ח-י-ר, לא שווה איכות!
ובשביל 350 ש"ח עד 950 ש"ח לנעל, כדאי להיות קצת יותר בררני, לא לקנות דרך העיניים! ולהשקיע ברכישה קצת יותר משעה ואפילו מספר ימים. לא טוב, לא קונה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)