ציפורן חודנית פעם ראשונה(עזרה דחוף)

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודנית פעם ראשונה(עזרה דחוף)
    חופ
    26/09/2009

יש לי ציפורן חודנית בבוהן שברגל,לפי מה שאני רואה יש לי שמה מוגלה בנפוח בצד באצבע.
    הלכתי לפדיקור והיא הציע לי לא לגעת,וכניראה שאצתרך ניתוח,עכשיו,אני לפני כמה זמן התחלתי תירונות אז הצבא תריך לדאוג לי לניתוח,ציתי לדעת הניתוח הוא ניתוח של יום? כמה זמן החלמה? ואם יש עוד פרטים שאתם יודעים.
    תודה למי שעונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית

דניאל א. וייס
    12/10/2009

ראשית, סליחה על העיכוב במתן התשובה
    ישנה אפשרות לטפל במסגרת צבאית ויש מרפאה שכזו בחר"פ 542 בצריפין
    הפרוצדורה פשוטה (כמו טיפול שיניים) וההחלמה די מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תמהרי לעשות ניתוח

תמי
    14/10/2009

מאמילה, גם לי היתה ציפורן חודרנית וממש סבלתי. האצבע היתה לי אדומה. היתה לי דלקת וכאבי תופת. אי אפשר לתאר את הכאבים.
    הייתי אצל רופאת משפחה ורופא עור. נתנו לי למרוח סינטומיצין- משחה אנטיביוטית. בנוסף, היא הציעה לי לשים חתיכה קטנה של צמר גפן מתחת לציפורן כדי שהיא תתרומם ואז היא תצמח החוצה. וחבל על הזמן כמה שזה עזר.... אל תמהרי לעשות ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו