מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאב בכרית כף הרגל בזמן ריצהאלי06/10/2009
לאחר ריצה ארוכה אני חש כאב בכרית כף הרגל, הבעיה מוכרת לי מזה מספר שנים, לפני כ- 3 שנים אמר לי אורטופד לנסות להחליף נעליים לעיתים קרובות, אורטופד שראיתי לאחרונה יעץ לי להמשיך לרוץ כל עוד אני יכול ואולי לנסות מדרסים, בעבר ניסיתי מדרסים וזה לא היה נוח, בכל מקרה אני מרגיש את הכאב רק לאחר ריצה של מספר קילומטרים.
האם יש מה לעשות בעניין ?
האורטופד הראשון אמר את דעתו לאחר שעשיתי צילום רנטגן, הרופא האורטופד השני כלל לא הסתכל על המקום.
אני מאוד נהנה לרוץ, האם אני יכול להחמיר את המצב באמצעות הריצה ?
תודה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בריצה
דניאל א. וייס12/10/2009ראשית , סליחה על עיכוב במתן התשובה
לעצם השאלה - נשמע כי בעייתך היא מכנית ועל כן צריך לבצע בדיקה ביומכנית שהינה בדיקה פיזית של מנחי המפרקים שלך ופעילותם וכו' ולפי זה ניתן לאבחן את הבעיה ולתת את הפתרון הנכון.
לרוב מדרסים ביומכניים הנם היעילים ביותר במקרים אלו אבל , שוב, בהתאם לאבחנה ינתן ההמלצה לטיפול הטוב ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)