מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פטרת כף הרגלדורית20/10/2009
שלום,
לפני כמה חודשים יכול להיות שאפילו לפני יותר מחצי שנה התקלף לי העור בכף הרגל בחלק העליון שקרוב לבוהן והחל לגרד באופו קבוע בנקודות מסויימות.
אני בדרך כלל מאוד מקפידה על טיפוח ולכן כשזה התחיל גירדתי את זה במעין אבן מיוחדת לפדיקור לרגליים וכך המשכתי בכל פעם שזה גדל וגירד. באיזשהו שלב ניגשתי לרופא עור בקשר לבעיה אחרת והראיתי לו את הרגל ושאלתי אותו אם יש לי פטריה או משהו והוא אמר שאין לי כלום. יכול להיות שבגלל שניקיתי אותה או שלא הסברתי לו עד כמה רצינית הבעיה אז הוא לא ממש התייחס אליה ברצינות.
עכשיו הבעיה מטרידה אותי נורא וסבתא שלי העירה שיכול להיות ויש לי "רגל אתלט" ואז הלכתי ובדקתי ומצאתי שזה באמת מאוד מזכיר את מה שיש לי.
האם יכול להיות שהוא פיספס את זה וכדאי לי לגשת אליו שוב? או לרופא אחר?
בעיקרון כרגע יש שלפוחיות ממש ממש קטנות שצצות מדי פעם בין האצבעות או בצד שקרוב לבוהן והן ממש מגרדות. עד עכשיו פשוט הייתי שמה עליהם בטא- קורטן וגרידתי אותם מדי פעם.
הבנתי שלגרד אותם עם האבנים זה לא מומלץ אבל יש איזה תרופה יותר טובה שאני יכולה לשים או להשיג מהרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרת?
דניאל א. וייס25/10/2009כדאי מאוד להוועץ ברופא האם זו אכן פטריה או שלפוחיות הנוצרות כתוצאה מכף רגל סגורה בתוך נעל ומזיעה המון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן פטרת כף הרגל אבל יש לי עוד שאלה
דורית28/10/2009האם אני צריכה לחטא את כל הכפכפים שלי בדרך כלשהי?
האם יש דרך כלשהי לשמור שזה לא יקרה שוב מלבד לא לדרוך יחפה במקומות ציבוריים ולגרוב רק גרביים מכותנה וללכת בעיקר ברגל חשופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)