מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאללות בקשר לכף הרגלא21/10/2009
שלום אני בן 15 והיום סמתי לב במייקלחת שהעצבה שליד הבוהן בכף רגל שמאל יותר ארוכה וזה די בולט.
איך זה שלא סמתי לב לזה קודם?
יש לי נעל טימברלנד מידה 46 (גיזרה קטנה) והכל היה לי בסדר .
בחופש הגדול לא יצאתי החוצה והיתי כל הזמן בבית (שזה אומר שלא נעלתי את הנעליים ,אבל יצה לי לילבוש 2,3 פעם וזה היה בסדר.)
ביום הראשון ללימודים הרגשתי אי נוכות בנעליים ומאז לא קניתי חדשות.
עכשיו שאני נואל אותם אני מרגיש בהצבעות היתקווצות (כניראה הרגל שלי היתרחבה.
ואתמול חזרת מיטיול ופלוס שהנעל לוחצת גם,הלכתי לימדוד נעליים(כך שהרגל נפוחה)
ומדדתי נעל רחבה שהיא(נעל סקייט) נוכה! במידה 45 היה לא בסדר הרגשתי את הקצה
מידה 45.5 היה קצת מקום כך אמרה האישה שם ואז נעל גם סקייט אבל דגם אחר במידה 46 .
ואני מנסה להיתרגל ומרגיש את העצבה לא בקצה אלא פונה למעלה והיא בתקה לי והיא אמרה שיש לי מקום.
פירוט גובה 1.83 ומידת רגל לא ממש יודע סביבות 45 -46 א.. ואני יודע שאני צריך מדרסים כי היה לי בעבר ,כניראה יש לי פלטיפוס (ואין לי מדרסים).
שאלות:
1.האם זה ראה שאני זריך מדרסים ואני בלי?
2.האם התזונה משפיעה אל גודל כף הרגל (תהליך ספיציפית?)
3.ומה אני יכול לעשות בקשר לעצבע המיתרוממת למעלה?
תודה וסליחה שזה ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות לכף רגל
דניאל א. וייס25/10/2009היי אמיר
ראשית סליחה על האיחור במענה, עקב תקלה טכנית.
כדי לקבוע אם צריך מדרסים עליך להבדק אצל מומחה כף-רגל
לא רק לתזונה יש השפעה כי אם הגנים שלנו על כל ההתפתחות שלנו
ולגבי הבוהן המתרוממת - אם אכן אתה זקוק למדרסים יש סיכוי שזה יועיל ואם לא אזייש אביזרים שונים שיכולים לסייע למנוע חיכוך עם נעל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן תודה אל התשובה
א25/10/2009אבל עוד שאלה העם התזונה משפיעה לגדילת הרגל?
אווי ביגלל שאני בגיל ההיתבגרות ולומד בבית למיבחנים (נימצא הרבה בבית)
אז אני מודאג חושב אל מראה חיצוני וכו'.האם עם אני שם את הרגל ולוחץ עליה בדרך כלשהיא או שסם אותו על המעקה כלשהוא(בטור מישענת) זה יכול ליפגוע ואם שהרגל פתעום תיגדל יותר מהרגיל ? זה נישמע בהחלט מלחיץ אבל אני מודאג!!
אה וגם ההורים הם גבוהים(אבא 1.95 והאמא 1.80 .)
ועוד שאלות שהיא דחופה כי אני צריך ליקנות נעליים !!
נכון המומחה בפורום אמר:" עם אתה מודד את הנעל בחנות והיא לא ממש נוחה אז היא לא מתעימה כי הי צריכה להיות נוכה מתי שמודדים"(עם לא לא ליקנות) בסוגריים זה האמשך.
אז עם אני מודד והיא לא נוכה אז לא ליקנות?
ואם כל הנעליים לא נוכות לי כי אני לא רגיל לנעליים האחרות הצורה שלהן, אני גם לא יקנה?
אז איך זה שמדדתי 3 זוגות ה45.5 היה מקום בקטנה! ו46 היה יותר מקום (וזה כבר אומר שזה מידה מתאימה)ולא היה נוח אפחד מיהם והן נעל סקייט מרופדות ורחבות של נייק 450 שקל די טובות אני חושב.
האם זה קשור למידת הרגל או תהליך הגדילה עם אני עושה ספורט או לא עושה ספורט?
כי אני לא יוצא לשום מקום כל הזמן בבית!!
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מידות שונות לרגליים
דניאל א. וייס28/10/2009אמיר, כאשר רוכשים נעליים יש למדוד ולראות מה הנוח ביותר עבורך, בטוחני שהצוות בחנויות השונות יוכלו לסייע במקום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא מיתייחס לשאלות הראשונות?
א29/10/2009מה ביגלל שהם שטותייות פשוט רציתי לדעת את זה אולי זה נכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא מגיב? בבקשה תגיב
א08/11/2009אתה יכול לענות לי עליה?
אז בבקשה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
דניאל א. וייס12/11/2009הנך מפרט הרבה שאלות ורואים שיש לך ענין למצוא פתרון לבעיותך - נכון יותר להפנות את השאלות בופן ישיר לרופא שרואה אותך כך שהוא יוכל להתייחס לבעיה פנים אל פנים תוך כדי זה שהוא רואה את רגליך ונעליך וכוד'
הפורום הזה מיועד למענה על שאלות קצרות ועניינינות ולת מענה או כיוון ראשוני כדי שהאדם יוכל לדעת למי לפנות או לקבל מענה אולם אינו יכול להיות תחליף לבקור אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א12/11/2009אוקיי סבבה תודה !!!
וסליחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה וקצרה
א12/11/2009בעצם שאלה אחרונה וקצרה
יש לי נעל עכשיו היא לא נוחה לי ,לא ללכת איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא
דניאל א. וייס24/11/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)