כאב בכף רגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאב בכף רגל
    עליזה
    01/11/2009

שלום
    אני אישה בריאה,בת 45.לפני כ- 8 חודשים התחילו לי פתאם כאבי בכף רגל ימין,פניתי לאורטופד של מכבי,קיבלתי אניביוטיקה ל10 ימים.לא חל שיפור בכאב,עשיתי צילום,שבו לא ראו כלום,הופניתי לטיפולי אולטרסאונד בכף הרגל,וגם אחרי 10 טיפולים לא חל שיפור.הופניתי עי מכבי גם למכון למדרסים,ןבמשך כ 4 חודשים הלכתי רק עם נעלי התעמלות עם מדרסים,הגעתי מתישהו לד"ר פלדברין מומחה לכף רגל,ששלח אותי למיפוי עצמות,ולבדיקות דם..אבל גם שם לא רואים כלום.בחודשיים האחרונים,החלטתי להוריד את המסדרסים,אחרי שבקיץ קניתי סנדלי "בריאות"..של טבע נאות.ואפילו חזרתי לצעוד,אני כבר שנים צועדת כ4 דק 3 פעמים בשבוע,ובחודש האחרון צעדתי כמעט כל יום.
    ופתאם בבת אחת,שלשלום בערב חזר לי הכאב ובאותה עוצמה,כמו לפני 4-5 חודשים.נעלתי לערב אחד בלבד נעל "לא טובה"...האם בכך האשמה?האם זה אומר שהכאב/הבעיה היתה רדומה והתעוררה שוב עם נעל לא איכותית.
    הכאב הוא דיי חזק ומורגש בעיקר בצד ימין,החיצוני של הרגל,מהאזור של קצת אחרי העקב לכוון החלק שמתחת לאצבעות.בדריכה הוא כואב במיוחד,גם במצב מנוחה הוא מורגש.
    מה עליי לעשות?למי עליי לפנות?אני מוגבלת מאד ביכולות שלי כרגע וזה מפריע לי במיוחד,אני אם לשלושה ילדים,עובדת.וכמובן הצעידות שחסרות לי לבריאותי הנפשית והפיסית.ובכלל איכות החיים נקטעה ויכולות מוגבלות לא גורמות לי להרגשה כללית טובה.
    אשמח לכל רעיון או הפניה,וכמובן לענות לכל שאלה שאידרש

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בכף רגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר...אנא ענה לי.תודה

עליזה
    03/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו