מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נשאית NF1 עם גידוליםשלי09/11/2009
לדר' שלום
הנני נשאית מחלה גנטית NF1 עם פיברומות כתוצאה מן הבעיה הגנטית
מאז צעירותי יש לי גידול בכף הרגל עד אחרי הלידה לא הורגש כמעט בכלל מאז הלידה (מדובר על שנה וחצי) יש לי כל הזמן כאבים חזקים הגידול כאילו כל כמה זמן משנה את גודלו קצת מתרומם מתקשה ואז אני אינני דורכת על הרגל אלא על כמו גבעה נקבע לי תור לניתוח בסוף החודש בהרדמה מקומית אינני מבינה מדוע ניתוח שכזה הוצאת גידול שכזה נעשה בהרדמה מקומית מהם השיקולים ואיך בכלל מרדימים את המקום כבר עברתי אומנם הרדמות מקומיות במקומות הזויים וכואבים יותר (מאחורי האוזן באיזור הראש)
אודה ואשמח להסבר לגבי השיקולים בזה
ומדוע החליטו שזה יותר נקרא ניתוח אסטטי אם זה בעצם מפריע וכואב וגם ככה לדעתי לא נקרא אסטטי כי זה לא נראה לעין לאף אחד וזה כתוצאה מבעיה גנטית ותו לאו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרדמה
דניאל א. וייס12/11/2009שיקול ההרדמה הוא כדי שלא יכאב לך מהלך הפרוצדורה
שאר הסיבות לניתוח האסטטי עליך להפנות אל המנתח היות והוא אבחן וקבע את צורת הטיפול ואני טרם ראיתי את הבעיה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)