ציפרניים חודרניות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפרניים חודרניות
    שירי
    09/11/2009

שלום,
    בחודשיים האחרונים אני סובלת קשות מציפרניים חודרניות בכפות הרגליים. בהתחלה התחיל הדבר עם הבוהן והבעיה נפתרה (בינתיים) באמצעות כריתה ע"י כירוג. לאחר מכן התחלתי להרגיש דקירות באצבע אחרת, פניתי לקוסמטיקאית (פדיקור רפואי), נראה שהיא פתרה את הבעיה באותה האצבע אך באצבע אחרת כבר התחילה להיווצר ציפורן חודרנית+מוגלה. הכירוג שפניתי אליו אמר שציפורן חודרנית אינה נפוצה באצבעות אחרות פרט לבוהן, רשם לי אנטיביוטיקה והמליץ לבצע אמבטיות לריכוך הציפורן ולאחר מכן לגזרה. בימים אלו אני מרגישה שהתופעה התחילה להתפתח גם באצבע אחרת. הקוסמטיקאית אמרה שנראה כי קיימת ציפורן חודרנית בכל אחת מציפורני רגליי. אני כבר אובדת עצות, כבר למעלה מחודשיים שאני סובלת מכאבים בשל ציפורן זו או אחרת, מה עושים? ברצוני לציין כי עד לפני חודשיים מעולם לא נתקלתי בבעיה זו (דבר נוסף שאולי צריך לציין הוא כי ילדתי לפני כ- 5 חודשים ועדיין אני נמצאת במשקל יתר מהמשקל ההתחלתי שלי לפני הלידה. ככלל אני אדם רזה).

תודה רבה.

שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרניים חודרניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורניים חודרניות

דניאל א. וייס
    12/11/2009

ייתכנו מספר גורמים שמשפיעים על הבעיה אולם ברוב המקרים הבעיה בחיתוך הציפורנים במיוחד עם "מעגלים" את הפינות על כן יש להזהר מאוד לגזור ישר
    לגבי משקל עודף אם אכן יש נפיחות (בצקת) בבהונות ויש לחצץ חיצוני כל שהו הרי שגם זה יכול להוות בעיה
    גשי לפודיאטור שיאבחן את מקור הבעיה ויפתור אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו