תחושה מוזרה באצבעות כף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה באצבעות כף הרגל
    מיכל
    01/10/2007

שלום רב,
    אני בת 40 ובריאה בסה"כ. בימים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה בכף רגל שמאל, האצבע הקטנה וזו שלידה מרגישות כאילו הן רדומות או נפוחות. בהתבוננות לא ראיתי שום דבר מיוחד וגם לא זכור לי שקיבלתי מכה או משהו. התחושה היא כל הזמן, גם בהליכה וגם במנוחה. לפעמים זה מרגיש כאילו הדביקו לי את שתי האצבעות האלו בפלסטר. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
    האם יש לך מושג מה זה יכול להיות? האם יש צורך לפנות לרופא או שזה יעבור מעצמו (בינתיים זה 4-5 ימים).
    אציין כי מלבד זה אני סובלת מפטריות בצפורני הרגליים אשר טופלו מקומית ללא הצלחה ובכוונתי בקרוב להתחיל טיפול בכדורים (עד עכשיו לא יכולתי בגלל הריונות והנקה). וכמו כן שמתי לב לאחרונה שאני סובלת מעור יבש וקשה עד כדי כך שלפעמים נהיה פצע. האם מספיק טיפול אצל קוסמטיקאית? אני לא יודעת אם יש קשר בין כל הדברים.
    תודה וסליחה על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה באצבעות כף הרגל

דניאל א. וייס
    10/10/2007

נראה שיש קשר , אם כי בעקיפין, וצריך לפתור את הבעיה של הפטריות. כי יתכן ששאר קילופי העור נובעים מפטרת גם כן, לכן כדאי לשקול את כל הטיפול שאת חושבת להתחיל אותו כרגע. פני לפודיאטור או רופא עור לאבחון כל הבעיות והטיפול בהם. תחושת ההרדמות בבהונות הקטנים כנראה נובעים מלחץ של נעל – כדאי מאוד לשקול נעליים רחבות יותר .

ניתן לפנות למרפאה 03-7521670

רפואה שלימה
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו