מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רגל שנוטה לצדדניאלה21/03/2010
היי לכם הייתי רוצה להתייעץ אתם
הרגליים שלי נוטות לצד אף פעם לא יחסתי לזה משמעות חוץ מזה שהיו רואים את זה רק בנעליים מסויימות שהנעל הולכת קצת הצידה ברגל ימין היא הולכת לצד ימין וברגל שמאל נוטה לצד שמאל
בזמן האחרון שאני קמה בבוקר אני מרגישה שאני דורכת על הצד וכואב לי ולוקח לי זמן לדרוך על הכף עצמה כמה שניות טובות אף פעם לא ביררתי מה זה, חוץ מזה שהתגלה אצלי לפני חודשיים פלטפוס והרופא בקושי הסביר לי מה זה האם זה קשור לפלטפוס? האם יש שם לזה שהרגל נוטה לצד יש לי כבר כאבים ברגל חזקים ובמיוחד כשאני כמה בבוקר כמו סוג של הרגשה של עיוות הרגל
אשמח מאוד אם תענו לי על זה ותודה מראש דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה דוקטור אין לכם תשובה בשבילי?
דניאלה23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלטפוס
ראובן קרמר24/03/2010
פלטפוס הכוונה שכף הרגל שטוחה והקשת שבין האצבעות לעקב בצד הפנימי של הרגל נמוכה או לא קיימת. ייתכן שבגלל הפלטפוס, כפות הרגליים שלך נוטות החוצה.
בדרך כלל פלטפוס לא מלווה בכאבים. האם הכאב הוא כאשר את דורכת על הרגל לראשונה ואז הכאב נעלם בהמשך או כאב מתמשך לאורך כל היום? כדאי לבדוק מהו מקור הכאב אצל פודיאטור או אורטופד המתמחה בכף הרגל.
אם מדובר בכאב מתמשך, תנסי להשתמש במדרס פשוט כדי לתת תמיכה לקשת. או אם זה לא עוזר, לעשות מדרס לפי תבנית הרגל עם גבס במכון אורתופדי. לעומת זאת, אם מדובר בכאב זמני רק כאשר את מתחילה לדרוך על הרגל, ייתכן שהפתרון הוא לעשות מתיחות לפני שאת יותר מהמיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)