כאבים מתמשכים בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים מתמשכים בכף הרגל
    יעל
    22/04/2010

שלום שמי יעל בת 21 מזה כארבעה חודשים לא בהגזמה אני סובלת מכאבים בכף הרגל ביום שהחלו הכאבים הייתי על עקבים כמו בדרך כלל שהייתי הולכת. הכאבים החלו בכרית כך הרגל הלכתי לאורטופד שאמר שזה רגיל אצל נשים ונתן לי כדורים אנטי דלקתיים ומישחה וגם עשיתי צילום שלא הראה כלום לאר שבוע החלו הכאבים להתחזק והתפשטו לאורן הקשת מתחת לכרית הכאבים מלווים בנימלול הכף רגל יכולה להירדם לי גם בהליכה (בעיקר הבוהן) וכשאני קמה משינה הכאבים חזקים מאוד. בנוסף הכאבים מתחזקים שקר אינני יכולה ללכת על ריצפה ללא ננעלים ולא לדבר על מים קרים כדוגמת בריכה. הלכתי למומחה קרסול וכף רגל שהמליץ על מדרסים אך הכאבים לא הפסיקו הם מעייפים ומלווים אותי כל היום בנוסף החלו לי כאבי גב תחתון שאינני יודעת אם זה קשור אני באמת מרגישה מסכנה קשה לי והכאבים לא מרפים מה עליי לעשות מה יש לי בכלל האם זה עצב פגוע מזה ומה עליי לעשות אנא עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתמשכים בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

דניאל א. וייס
    22/04/2010

אני מצטער לשמוע על כל הסאגה הארוכה שאת סובלת ממנה
    יש צורך להבדק אצל פודיאטור אשר יבדוק אותך ואת כל הממצאים שאספת כולל בדיקה ביומכנית ולאחר מכן יוכל לייעץ לך את הטיפול הנכון יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו