מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים מתמשכים בכף הרגליעל22/04/2010
שלום שמי יעל בת 21 מזה כארבעה חודשים לא בהגזמה אני סובלת מכאבים בכף הרגל ביום שהחלו הכאבים הייתי על עקבים כמו בדרך כלל שהייתי הולכת. הכאבים החלו בכרית כך הרגל הלכתי לאורטופד שאמר שזה רגיל אצל נשים ונתן לי כדורים אנטי דלקתיים ומישחה וגם עשיתי צילום שלא הראה כלום לאר שבוע החלו הכאבים להתחזק והתפשטו לאורן הקשת מתחת לכרית הכאבים מלווים בנימלול הכף רגל יכולה להירדם לי גם בהליכה (בעיקר הבוהן) וכשאני קמה משינה הכאבים חזקים מאוד. בנוסף הכאבים מתחזקים שקר אינני יכולה ללכת על ריצפה ללא ננעלים ולא לדבר על מים קרים כדוגמת בריכה. הלכתי למומחה קרסול וכף רגל שהמליץ על מדרסים אך הכאבים לא הפסיקו הם מעייפים ומלווים אותי כל היום בנוסף החלו לי כאבי גב תחתון שאינני יודעת אם זה קשור אני באמת מרגישה מסכנה קשה לי והכאבים לא מרפים מה עליי לעשות מה יש לי בכלל האם זה עצב פגוע מזה ומה עליי לעשות אנא עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים
דניאל א. וייס22/04/2010אני מצטער לשמוע על כל הסאגה הארוכה שאת סובלת ממנה
יש צורך להבדק אצל פודיאטור אשר יבדוק אותך ואת כל הממצאים שאספת כולל בדיקה ביומכנית ולאחר מכן יוכל לייעץ לך את הטיפול הנכון יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)