מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נזק מפדיקור?מורן28/04/2010
בוקר טוב,
עד לפני כשנה העור בכפות הרגלים שלי היה יחסית רך ונעים, גם בקיץ, מלבד שטחים זעומים של עור קשה בצידי הבהונות ולא ממש נזקקתי לפדיקור. לעתים רחוקות השתמשתי בקרם לחות.
התחלתי לעשות פדיקור סתם "בשביל הכיף" בקיץ הקודם מידי חודש או חודשיים, כאשר הפדיקוריסטית משתמשת בסכין חד פעמית ובכלים סטריליים.
היא גם ציינה בפני כי אין לה כמעט עור יבש להוריד...
מאז סוף הקיץ האחרון לא עשיתי פדיקור אך משום מה לאט לאט העור בכפות הרגלים שלי ובמיוחד בעקב נעשה יבש יותר מיום ליום, במיוחד מאז שהתחלתי השנה ללכת עם סנדלים באזור חודש מארס.
קרם רגלים לא עוזר.
האם יש קשר לזה שהתחלתי לעשות פדיקור ללא צורך?
האם זו פטריה בעור או שיתכן שהעור שלי פשוט התייבש בלי כל קשר?
תודה מראש,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נזק? פדיקור?
דניאל א. וייס29/04/2010שלום רב
אין קשר בין תחילת הפדיקור להצטברות של עור קשה וסדקים. אין נכונה האמונה שהסרת העור הקשה מוביל להצטברות מוגברת של עור קשה.
בכל אופן, יש להקפיד על ניגוב!!! של כפות הרלגיים לאחר מגע עם מים, ולאחר מכן למשוח בקרם רגליים (ולא רק לחות)
לענין פטריה - ייתכן שיש מורכבות שלפטרת אבל לצורך כך יש להציג את רקליך בפני מומחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)