מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יבלותקרן02/05/2010
שלום,
אני בת 25 וסובלת מס' שנים מיבלות בכריות כף הרגל.
אחרי ביקור אצל מס' רופאים, נוכחתי לדעת כי "אין טיפול" לבעייתי ועליי להזמין מדרסים.
לאחרונה (מס' חודשים), הכאב החמיר בצורה משמעותית, אני כבר לא הולכת בצורה ישרה, לא מצליחה לדרוך דריכה מלאה וכולי ממש "מתעקמת לאט לאט"...
אחרי פדיקור, אפשר ממש לראות כי יש חור באמצע היבלת.
אני סובלת מכאבים נוראיים, איני יודעת למי לפנות, אם יש טיפול, איני יודעת מה לעשות.
אציין שאני הולכת על מדרסים, לא ממש עוזר.
אודה לתשובה/לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קרן03/05/2010היי,
הייתי אצלך ואתה עשית לי את המדרסים.
הכאב פחת, אך עדיין קשה לי ללכת, האזור כואב מאוד.
שאלתי, האם יש טיפול רפואי לבעייתי ?
לאן עליי לפנות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יבלת?
דניאל א. וייס04/05/2010אני שמח שהכאב פחת וכנראה שאת בכיוון הנכון
במידה ויש לך בעיה עם המדרסים שבוצעו לך ו/או הבעיה לא נפתרה חוזרים ושואלים את מי שביצע אותם מדוע הם לא מועילים ו/או האם יש טיפול אחר. אני בטוח שכאן המקום לתת תשובה אישית במיוחד אם אנו אמורים להכיר אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יבלות 2?
דניאל א. וייס04/05/2010שאלתך כאן מעט סותרת את שכתבת קודם
אני מציע שתפני טלפונית למי שבצע את הטיפול על מנת לתת לך מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול רפואי
קרן05/05/2010היי,
האם יש איזה שהוא טיפול רפואי ליבלת בכף הרגל ?
האם פודיאטור יכול לעזור ?
הכאב מחמיר מיום ליום, המדרסים לא מועילים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול רפוי
דניאל א. וייס21/05/2010טיםול נכון הוא הסרת מפגע שגורם ליבלת להווצר
אכן פודיאטו אמור לאבחן ולטפל וייתכן שהמדרסים שלכם אינם מותאמים נכונה או שההנעלה שלך קלוקלת ולכן אין שיפור. פודיאטור יכל להועיל לך גם בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות בכף הרגל
פוריה ברק09/05/2010קרן.
היות ובמדרסים שעשית .הרגשת בשיפור, המלצתי לגשת ליצרן המדרסים ששיפר לך למען שיפור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)