עצם שמתחילה לצאת ...

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• עצם שמתחילה לצאת ...
    מודאגת 28
    03/05/2010

היי ,

אימי סבלה במשך שנים מעצם שבלטה לה מכף הרגל וגרמה לה לדחוק את האצבעות זו על זו , כתוצאה מכך תמיד סבלה מכאבי רגליים ומבעיות למציאת נעליים נוחות , היא מפחדת לעשות את הניתוח , והיא טוענת שזה תורשתי מכיוון שגם לסבי היתה את הבעיה הזו .

לי יש רגל מאוד קטנה מידה 36 רגליים קטנות ועדינות , בשנים האחרונות היו לי כאבי רגליים ודקירות בכף הרגל (סגנון דורבן ) הלכתי לכל מיני מומחים אבל אף אחד לא נתן פיתרון חד משמעי אז המשכתי לסבול .

לפני כחודש בערך התחלתי להרגיש בעיות רבות וכאבים עם כל נעל שנעלתי מלבד נעלי ספורט , והתחלתי לשים לב כי העצמות מתחילות לבצבצ החוצה , ונאות באיזה שהוא תהליך יציאה החוצה , זה מאוד מפחיד אותי לחשוב שאסבול כמו אימי . או שאסבול בכלל .

האם אני צריכה לגשת לאורטופד ? איך קורה שבאמצע החיים זה מתחיל לצאת ?

והאם יש איזה שהוא טיפול / זריקה /לייזר משהו שיכול לעצור את הגדילה לפני שיהיה מאוחר מידי ...

אודה על תשובה מהירה

מודאגת מאוד ולחוצה ..

(אני בת 28 )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם שמתחילה לצאת ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם בולטת

ראובן קרמר
    04/05/2010

התשובה בגוף השאלה: נעלי הספורט לא מכאיבות לך.

מה שאת מתארת הוא תוצאה של לחץ תמידי מנעליים צרות / לא מספיק ארוכות / שפיציות / בלי רצועה שתתפוס את כף הרגל. נעילה מתמדת של נעליים כאלה תגרום ללחץ על עצמות כפות הרגליים, ולבסוף הן תבלוטנה החוצה ותיווצר דלקת פרקים.

תשתדלי לנעול נעליים נוחות שמותאמות לכף הרגל. מאוד חשוב שיהיה בנעל רצועה, שרוך או אבזם שיתפסו את הרגל וימנעו ממנה להחליק קדימה ולהימחץ בקצה הנעל.

אם כאשר את נועלת נעליים מתאימות ונוחות הכאבים נעלמים, אני ממליץ להשאיר את המצב כמו שהוא. אם המצב מאוד רציני, וכואב לך באופן תמידי, גם עם נעליים נוחות, ניתן לבצע ניתוח ליישור האצבעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מודאגת 28
    05/05/2010

לא עניתה לשאלתי לגבי העצם שיוצאת מהצד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם בולטת

ראובן קרמר
    05/05/2010

אין אפשרות לטפל בעצם בולטת מלבד בניתוח. ברגע שהעצם מתחילה לבלוט, המצב יכול רק להחמיר או להישאר במצב שזה עכשיו. הדבר היחיד חוץ מניתוח שניתן לעשות הוא למנוע שלא יהיה יותר גרוע ע"י שימוש במדרס לפי מידה ובנעליים טובות ונוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו