hand foot syndrome

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• hand foot syndrome
    דינה
    19/05/2010

שלום,
    מקבלת מזה 3 חודשים כדור קסלודה לסרטן גרורתי. סובלת בחודש האחרון מסדרום כפות ידים רגלים
    hand foot syndrome כתוצאה מהכדור- שאצלי מתבטא בשלל תופעות בעיקר בכפות רגלים.
    החלק הכי מציק ובלתי נסבל הוא בתחושה חזקה של כוויה בכפות הרגלים- אני מרגישה ששורף וחם לי בכפות הרגלים ולא מסוגלת לנעול נעלים סגורות או לגרוב גרבים. כמו כן כפות הרגלים מרגישות נפוחות בעיקר בחלק העליון הכולל את האצבעות. חוץ מזה, רוב הצפורנים בכפות הרגלים הפכו לציפורנים חודרניות שלפעמים מוציאות מוגלה וכואבות מאד.
    נאמר לי שהדבר הכי מועיל לעזרה לסנדרום הנ"ל הוא הפחתת המינון הכימותרפיה- אך אני מפחדת שזה יפחית את יעילותה.
    רציתי לדעת האם תרופה כמו גאבפנטין יכולה לעזור לתחושות הלא נעימות בכפות הרגלים?
    מה עוד יכול לעזור? אולי רפואה משלימה?

תודה מראש וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hand foot syndrome

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HAND FOOT SYNDROME

דניאל א. וייס
    21/05/2010

ראשית אני מאחל לך רפואה שלימה ומהירה.
    לעצם הענין - יש מספר תרופות היום שיכולות להקל על כאבים ניורולוגים.
    איני חושב שכאן המקום לת מענה פרטני מאחר ויש כיר אותך ואת כל התיק הרפואי שלך, על כן אני ממליץ שתפני לרופאך להוועץ עימו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו