פטריה בציפורן

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• פטריה בציפורן
    צליל
    23/05/2010

שבוע טוב, לפני כ 30 שנה עקרו לי ציפורן חודרנית ומאז היא גדלה בצורה מעוותת, לא שלמה ונראית כמו פטריה. המליצו לי למרוח קרם חמצן 9% פעמיים ביום ולאחר תקופת מה הציפורן תגדל ללא פטריה וכמובן בצורה נורמאלית.
    אני לא מעוניינת בטיפול תרופתי ורציתי לדעת האם הטיפול שהמליצו לי יכול לגרום נזק כלשהו או לחלופין לבצע עקירה נוספת.
    אני די חוששת מעקירה נוספת מכיוון שבעבר הסבירו לי שהעקירה הראשונה לא בוצעה כראוי ולכן הציפורן גדלה מעוותת (עגולה ולא על כל האצבע - במרכז האצבע גדל לי בשר במקום ציפורן).
    אשמח לקבל חוות דעת בהקדם.

בברכה,

צליל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בציפורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בציפורן מעוותת

ראובן קרמר
    25/05/2010

נשמע שהניתוח הראשון פגע בשורש הציפורן ולכן הציפורן גדלה בצורה מעוותת. ברגע שזה קורה העניין אינו הפיך.

מעולם לא שמעתי על קרם חמצן כטיפול לפטריה. בכל מקרה, צריך לראות את האצבע על מנת לאבחן האם באמת מדובר בפטריה, או שזו רק הציפורן שגדלה בצורה מעוותת מהניתוח הקודם.

פני לפודיאטור לחוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו