הריון ועור מתקלף בכף רגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• הריון ועור מתקלף בכף רגל
    יעלי
    30/05/2010

אני בהריון והעור בכפות הרגליים מתקלף לי משמעותי ומאוד מציק ומגרד בגלל היובש... אני שמה קרם לחות אחרי מקלחת (קרם רגליים עשיר) וזה מקל אבל בדיוק ליום אחד...

האם יש איזושהי משחה רפואית ו/או פתרון אחר (לא פדיקור- זה לא עוזר, ניסיתי) שאפשר להשתמש בה במהלך הריון לטיפול בתופעה? אנחנו נכנסים לקיץ ונעליים סגורות בשילוב עם ההריון יגמרו אותי, חייבת משהו שהרגל תראה כמו שצריך (ותפסיק לגרד) כדי ללכת עם משהו פתוח...

תור לרופאת עור הוא לעוד חודש וחצי, אנא נסו לסייע כרגע כי אני סובלת מזה מאוד ואל תפנו אותי לרופא, בקצב הזה אני אלד לפני שיהיו תורים זמינים בקופת החולים שלי... :)

הרבה תודה,

יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ועור מתקלף בכף רגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לקרם רגליים טיפולי- פלקסיטול

מאיה
    30/05/2010

הי
    אני יכול להמליץ לך על משחה לכף הרגל של פלקסיטול.
    משחה טיפולית שבהחלט יתן לך מענה לבעיה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור מתקלף

דניאל א. וייס
    31/05/2010

ישנ הרבה סוגי קרמים - לרוב מומלצים בהתאם לבעיה וכמובן למרקם וסוג העור
    בכל מקרה אני ממליץ להקפיד על ניגוב רגלים היטב לאחר רחצה וכמובן למרוח פעמיים ביום קרם רגליים.
    בכל אופן תמיד מומלץ להוועץ אישית שמא הבעיה היא לא רק עור יבש (אולי פטריתי )
    בכל מקרה שתהיה לך לידה קלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו