עצם נויקולאר

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• עצם נויקולאר
    מורן
    31/05/2010

שלום,
    אני בת 26. עובדת כבר 4 שנים בעבודה שבה אני עומדת על הרגליים כ-8 שעות במשמרת.
    כשנה לאחר שהתחלתי לעבוד, עצם הנויקולאר ברגל ימין שלי התחילה לבלוט, וכאבים התחילו להופיע לאחר משמרות ובעיקר בבוקר, לוקח לי כ-10 דקות כל בוקר להרגיל את הרגל לדריכה.
    לפני כשבועיים התחילו לי כאבים מאוד חריפים, עד למצב של צליעה. הייתי אצל אורטופד אחד שאמר לי שלדעתו אני צריכה לעבור ניתוח, ואצל אורטופד אחר שאמר שלדעתו אין צורך בניתוח, אך יש לי דלקת ברגל. גם לאחר הטיפול בדלקת בכדורים אין לי הקלה בכאב ובנוסף התחלתי להרגיש גם שהרגל שורפת לי וזה מקרין לי לאיזורים נוספים בכף הרגל.
    יש לציין שאני כבר שבועיים לא עובדת ומשתדלת לנוח כמה שיותר.
    רציתי לדעת מה מומלץ לעשות במקרה זה.
    בנוסף, חשוב לי לדעת האם כדאי לי להפסיק לעבוד במקום עבודתי או לבקש תפקיד אחר שהוא בישיבה.
    לפני שעבדתי במקם עבודה זה, מעולם לא סבלתי מכאבי רגליים.
    אודה על תשובה מהירה,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם נויקולאר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נויקולאר

דניאל א. וייס
    31/05/2010

כאשר עצם הנויקולאר כואב סביר להניח שיש חיכוך ביניך לבין נעל. ייתכן שתמיד היה כך אולם בגלל שהותך הרבה על הרגליים זה יותר מורגש או שמא הנעליים שאת נועלת הם הגור לעובדה שאת מרגישה זאת כעת.
    יש מקום למנוע את החיכך ע"י נעלים רחבות יותר , קשורותיטב ואולי אף אביזרי זר נוספים כדוגמת מדרסים ו/או גביים מיוחדות.
    לענין העבודה- כדאי לפנות לרופא תעסוקתי או להגיע למרפאתנו לצורך בדיקה ואבחון מדוייק מיותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מורן
    31/05/2010

הכאב אינו בזמן נעילת נעל ולא בעצם עצמה, אלא מסביב לעצם ואף בכףהרגל עצמה.
    אני נועלת נעל אורטופדית בעבודה ובדרך כלל איני נועלת נעלי עקב.
    מדוע בכל זאת יש כאב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דניאל א. וייס
    03/06/2010

היות ומופעלים עליו לחצים שגורמים גם לחיכוך וכל האדמימות מסביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו