מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רח' השלדג 1 מכמורת מ-40207שמעון תשובה14/06/2010
לדוקטורים
ר.קרמר
דניאל א. וייס
שלום רב,
זה מעל לשש שנים שאני סובל מיבלת ויראלית(ע'פ קביעת הרופא) במרכז כף רגל ימין. טופלתי בכוויות ע'י חנקן, עשיתי טיפול ארוך טווח באיספלניות של"שול", עשיתי טיפול ממושך וקפדני בנוזל וירומאל שעשה לי הטבה , אך כל זה לא עזר. לאחרונה, מתוך ייאוש, הסכמתי לניתוח במדיקל סנטר בהרצליה, אך גם זה לא עזר, היבלת חזרה להציק לי בייתר שאת. האם תוכלו לתת לי עצה כיצד לטפל במפגע ולהקל עלי? אני כיום בן שמונים שנים, עם בריאות כללית טובה, בעבר סבלתי מגידול באותה הרגל (אך מאחורי הברך)הנקרא ע""ש המגלה "כפושי". הגידול הוסר ואני במעקב אצל אונקולוג זה מספר שנים.
אהיה אסיר תודה לכל מענה שלכם
בכבוד רב
שמעון תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת ויראלית
ראובן קרמר14/06/2010
בד"כ יבלות ויראליות נעלמות מעצמן לאחר 2-3 שנים, והן נדירות אצל אנשים מבוגרים. כדאי לבדוק האם אכן מדובר ביבלת ויראלית ולא ביבלת רגילה.
פנה לפודיאטור. הוא יאבחן את המצב נכונה, ויטפל לפי אבחונו.
אם אכן מדובר ביבלת ויראלית, אני שורף את היבלת עם חומצה חריפה, שהופכת את הבשר עם הוירוס למוגלה. לאחר שבוע אני מוציא את הגוש. לפעמים יש צורך ביותר מטיפול אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יבלת ויראלית
דניאל א. וייס17/06/2010אם אכן זאת יבלת ויראלית ישנם מספר דרכי טיפול מקומיים (2-3 מפגשים) ללא צורך בניתוח.
אם מדובר ביבלת מסוג אחר צריך יהיה לאבחן את ביסת המצאותה ולטפל בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)