מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים בכפות הרגלייםאוסנת משה23/06/2010
שלום רב לכם,
אשמח אם תוכלי לענות לשאלתי.
אני בת 48, לאחר לידת ביתי הבכורה לפני כ-23 שנה, החלו כאבי גב תחתון וכאבים בכפות הרגליים,
בעיקר באיזור העקבים, לאחר התייעצות עם אורטופד ובדיקה התגלה כי אני סובלת מפלפוסט (קל) התחלתי ללכת עם מדרסים. מזה כ-10 שנים אינני יכולה ללכת יחפה, או אם נעל רגילה שאינה ניו-בלאנס ובתוכה מדרסים. עמידה על כפות רגליים יחפות באופן מיידי יוצרות נוקשות וכאבים בשכמות, בגב העליון ובגב התחתון. המצב היום שגם כאשר אני הולכת עם מדרסים אני עדיין סובלת מכאבים.
לכאורה, נראה שאין בעיה מהותית, אבל במציאות אינני יכולה ללכת יחפה, או ללכת אם כפכף או כל נעל אחרת שאינה נעל ספורט איכותית בליווי מדרסים. (גם בבית).
אודה לכם מאוד על תשובתכם, או הכוונתכם לרופא מוסמך שיוכל לכוון אותי.
בברכה ובתודה מראש,
אוסנת משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים שלא נגמרים
דניאל א. וייס27/06/2010מדבריך עולה שלמרות שהינך הולכת עם מדרסים עדיין הבעיה לא נפתרת
ייתכן שיש צורך לבדוק את סוגי המדרסים ואיכותם כיוון שלכאורה היית צריכה לקבל מזור
מעבר לכך יש לציין כי רוב בעלי המדרסים אמורים להלך עמם כל הזמן אן כי בפרקי זמן קצרים יכולים גם ללכת יחפים ללא כאבים אבל.... זה אינדוידואלי
על כן הייתי ממליץ כי תפני לפודיאטור שיאבחן את הבעיה ויבדוק את מדרסיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)