כאבים בכפות הרגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים
    אוסנת משה
    23/06/2010

שלום רב לכם,
    אשמח אם תוכלי לענות לשאלתי.
    אני בת 48, לאחר לידת ביתי הבכורה לפני כ-23 שנה, החלו כאבי גב תחתון וכאבים בכפות הרגליים,
    בעיקר באיזור העקבים, לאחר התייעצות עם אורטופד ובדיקה התגלה כי אני סובלת מפלפוסט (קל) התחלתי ללכת עם מדרסים. מזה כ-10 שנים אינני יכולה ללכת יחפה, או אם נעל רגילה שאינה ניו-בלאנס ובתוכה מדרסים. עמידה על כפות רגליים יחפות באופן מיידי יוצרות נוקשות וכאבים בשכמות, בגב העליון ובגב התחתון. המצב היום שגם כאשר אני הולכת עם מדרסים אני עדיין סובלת מכאבים.
    לכאורה, נראה שאין בעיה מהותית, אבל במציאות אינני יכולה ללכת יחפה, או ללכת אם כפכף או כל נעל אחרת שאינה נעל ספורט איכותית בליווי מדרסים. (גם בבית).

אודה לכם מאוד על תשובתכם, או הכוונתכם לרופא מוסמך שיוכל לכוון אותי.

בברכה ובתודה מראש,
    אוסנת משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכפות הרגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שלא נגמרים

דניאל א. וייס
    27/06/2010

מדבריך עולה שלמרות שהינך הולכת עם מדרסים עדיין הבעיה לא נפתרת
    ייתכן שיש צורך לבדוק את סוגי המדרסים ואיכותם כיוון שלכאורה היית צריכה לקבל מזור
    מעבר לכך יש לציין כי רוב בעלי המדרסים אמורים להלך עמם כל הזמן אן כי בפרקי זמן קצרים יכולים גם ללכת יחפים ללא כאבים אבל.... זה אינדוידואלי
    על כן הייתי ממליץ כי תפני לפודיאטור שיאבחן את הבעיה ויבדוק את מדרסיך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו