מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חודש לאחר נקענחמיה07/07/2010
שלום רב ,
לפניי כחודש סובבתי את רגל ימין בעת גלישת רוח (הרגל הייתה מקובעת בתוך רצועה)..
האבחנה לאחר צילום רנטגן הייתה של נקע בכף רגל.
לאחר שבועיים בהם לא הייתי מסוגל לדרוך על הרגל (נפיחות , כאבים חזקים גם ללא תנועה)
נשלחתי לבדיקת CT שם לא אובחן ממצא חבלתי.
"ווריאנט התפתחותי באספקט החיצוני קדמי של עצם הטלוס מודגם ממצא אקזופיטי גרמי מחובר אליה בעלת גבול בלתי סדיר" - מה מהמשמעות ?
אני נמצא כרגע חודש לאחר הפגיעה הנפיחות קטנה אבל עדיין קיים קושי וכאב רב בעת דריכה בקדמת כף הרגל , כל אזור כף הרגל חלש ובלתי יציב.
כמו כן יש בליטה קשה בקוטר של כ4 ס"מ בקדמת כף הרגל שהופעיה לאחר הפגיעה מלווה בכאב.
לציין שאני חייל בן 21 ביחידה מובחרת ואני כבר מושבת מפעילות כחודש ימים ומרגיש חסר אונים.
נאמר לי לעשות צילום אולטראסאונד מה יכולים לגלות לי שם שלא אובחן בCT ?
מה עושים ?
בתודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע בכף הרגל
ראובן קרמר08/07/2010
באופן כללי, אם הרופא ממליץ על אולטראסאונד, כדאי לעשות זאת, כיוון שהאולטראסאונד יכול להראות דברים שאולי לא נראו ב CT.
בקשר לציטוט, כתוב על שינוי קל בחלק החיצוני קדמי של העצם הנקראת טלוס (יתכן וזה לא קשור כלל לנקע), ומחובר לזה יש בליטה של עצם.
לתשובה יותר מפורטת, אנא הפנה שאלתך לפורום אורטופדיה או לרופא שמטפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)