מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המשך - Hallux Valgusדניר24/07/2010
ד"ר וויס שלום רב ותודה רבה על תשובתך,
בהמשך לנושא – אשמח לשמוע את דעתך לדברים שלהלן:
שמתי לב שלכל מי שפגשתי עם allux Valgus היה פלטפוס. גם כפות הרגליים שלי נוטות באלכסון פנימה – ונראה לי שזה מה שמשך וגרם במשך השנים להתפתחות תופעת הבוהן הקלובה (אין לי בניון – כך לפי אורטופד שראה את הצילומים). העיוות הזה שלי התפתח ללא לחץ אלא לאט לאט במשך השנים.
לכן נראה לי הגיוני – ואודה לך באם תאמר לי מה אתה חושב על זה – שאם:
- אדאג למדרס אורטופדי - כך אמנע את הנטייה של כף הרגל כלפי פנים.
- אחבוש את הרגל / אשתמש בסדים מתאימים (ללילה וליום) – תוך הפעלת לחץ.
- אדאג למסג' יום-יומי ולחיצות/דחיפות קטנות על הבוהן והעצמות שלה כל אחד לכיוון המתאים, תוך הפעלת לחץ.
1.אם אעשה כל זאת באופן יום-יומי– האם יתכן שהעיוות יהפוך רברסבילי והעצמות יחזרו למקומן הטבעי הרבה יותר מהר מהמצופה?
2.האורטופד שהייתי אצלו ענה לשאלתי ואמר שהעצמות "נדבקו" (המילים שלו) ולכן לא ניתן באופן טבעי להחזיר אותם. הדבר הזה לא נשמע לי הגיוני. כהדיוט בנושא אני יודעת שבין מפרק למפרק יש סחוס וברגע שהסחוס נשחק יש כאבים. ואצלי לא רק שלא היו כאבים אלא אף יש תנועתיות בין שני מפרקי העצמות של הבוהן הקלובה. האם יש משהו בדבריו של אותו אורטופד?
אודה לך מראש על תשובותיך.
בברכה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האלוקס ולגוס
דניאל א. וייס30/07/2010ראי תשובתי המפורטת בפרסום השאלה לפני מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)