מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יבלת עמוקה מאד עם גרורות קטנותמיכאלה25/07/2010
יש לי מעל שנהוחצי יבלת מציקה ועמוקה בכרית כף הרגל תחת האצבע הרביעית.
בהתחלה היא היתה קטנה יותר, ואז גדלה, ובנוסף נוספו עוד אחדות קטנות ממש לכוון האצבע.
הלכתי לפני כשנה לרופא עור שאמר לי להסיר עם סכין גילוח, זה כלל לא עוזר,
זה לא עקר אותה מהשורש,
אני משייפת עם אבן במים, ומחוץ למים , מסירה עם סכינים של פדיקור, כלום לא עוזר
וכאמור מאז זה רק גדל.
הסתכלתי כעת באינטרנט על תמונות ונראה לי שזה עשוי להיות VERRUCA PLANTARIS
מה הטיפול הטוב ביותר, כשהיבלת במצב שיש לה כבר כמה "גרורות" ?
איפה אני מגיעה באיזור באר שבע לרופא שיאבחן נכון וישלח אותי לטיפול מתאים?
האם יש כזה בשירותי הקופה הכללית?
לא מצאתי שום פודיאטר מטעם קופת חולים בדרום. האמנם אין ?
בינתיים המצב הוא כזה שהיבלת הזו לא מכאיבה בהליכה, רק מציק לי שיש לי דבר כזה בכף הרגל, עמוק וגדל ומתפשט כל הזמן. לא יכול להיות שאין לזה טיפול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יבלת
דניאל א. וייס30/07/2010כענראה מדובר ביבלת ויראלית
כדאי לפנות לפודיאטור שיסיר אותה/ם
לפי מכתב שקבלתי מקופ"ח כללית אין להם שרות כזה בקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה בעקב בחלק החיצוני
עליזה פלג08/08/2010מזה כחודש ימים יש לי ברגל שמאל בחלק הפנימי של העקב(בשוליים הפנימיים} בליטה שתחילה חשבתי כי נכנס לי גוף זר למקום. בליחצה על הבליטה יש לי כאב סביל. האם ייתכן כי זה דורבן? ואם כן אז מה עלי לעשות? לאיזה רופא עלי לפנות?
בתודה עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה בעקב בחלק החיצוני
ראובן קרמר20/08/2010
לפי התיאור שלך, לא מדובר בדורבן, כיוון שהדורבן מופיע בתחתית העקב ולא בצידו.
בלי בדיקה או לפחות תמונה קשה מאוד לענות לך במה מדובר. אני מציע שתעלי לכאן תמונה של הבליטה, או שתפני לפודיאטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)