מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בעיה ללא פיתרון?!?!תומר15/08/2010
שלום וברכה..
אני (29) לפני כשנה הייתי בחופשה, הלכתי יחף ונכנס לי קוץ כמו מסמר לכרית כף הרגל. הוצאתי אותו, יצא קצת דם, והמשכתי ללכת יחף עוד כמה ימים.. לאחר כמה זמן החור שנוצר מהקוץ הנ"ל הגליד ונהפך לעור קשה שנהיה כל כך קשה כמו מסמר כל פעם שאני דורך יחף על כף הרגל אני מרגיש דקירה כואבת מאד.
הלכתי לרופא מקצועי מטעם קופת החולים מספר פעמים והוא הוריד לי את זה בעזרת סכין (את העור הקשה שנוצר ומכאיב ) ואז נהיה חור שהתמלא שוב בעור קשה ושוב מכאיב ואפילו יותר.. ואחרי הפעם השניה שהוריד לי באמצעות סכין אני ממש כבר לא מסוגל ללכת..
שאלתי אותו מה לעשות והוא אמר שאין מה לעשות! ואולי הפתרון היחיד זה להחליף מדרסים..
לדעתי זה לא יכול להיות קשור למדרסים
א)כי אני עם אותם מדרסים כבר כמה שנים, ולא קרה כלום. (וברור שכל זה נוצר מהקוץ שנכנס)
ב)אחרי הפעם השניה שהוריד לי את העור הקשה עם סכין, לא שמתי מדרסים בכלל, ועדיין העור הקשה חזר..
אני מתחנן אליכם לעזרה מקצועית כי כבר זה בלתי נסבל..
בתודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש פתרון
דניאל א. וייס16/08/2010יש צורך לחלק את התשובה לבעייתך לשניים,ואציין (בהסתייגות שלא ראיתיך) שלפי המתואר בטוחני שניתן למצוא פתרון להקל אם לא לפתור את הבעיה מיסודה.
א. יש לשלול המצאות חלק מהקוץ בפנים
ב. סביר להניח שמדרסים יוכלו לעזור מאוד , אם ישנים ייתכן שאינם מועילים וגם אם הם עדיין משמשים באמצעות סידור או תיקון ניתן יהיה להסיר את הלחץ ממקום הבעיה וכך גם להקל.
עדיף לעשות אבחון קליני ולפתור את הבעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המקצועית..
תומר16/08/2010היום הייתי אצל רופא נוסף..
הוא נתן לי מרשם לסוג של חומצה שעליי למרוח כל ערב פעם אחת ופעם בשבוע לעשות אמבטיית מים חמים לרגל ואח"כ לקלף שכבה דקה.. והוא אמר שבתוך מספר שבועות הכל יעלם..
האם אתה מציע לי בכל זאת לשים מדרס? כי בחודשיים האחרונים הלכתי רק עם קרוקס וכפכפים ולא עם נעליים..
בתודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
דניאל א. וייס04/09/2010
אני חוזר ואומר - יש צורך לנטרל את הבעיה מיסודה ולא ללכת סחור סחור רכק בהוצאת היבלות
מדרס יכול מאוד לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)