בעיה ללא פיתרון?!?!

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• בעיה ללא פיתרון?!?!
    תומר
    15/08/2010

שלום וברכה..
    אני (29) לפני כשנה הייתי בחופשה, הלכתי יחף ונכנס לי קוץ כמו מסמר לכרית כף הרגל. הוצאתי אותו, יצא קצת דם, והמשכתי ללכת יחף עוד כמה ימים.. לאחר כמה זמן החור שנוצר מהקוץ הנ"ל הגליד ונהפך לעור קשה שנהיה כל כך קשה כמו מסמר כל פעם שאני דורך יחף על כף הרגל אני מרגיש דקירה כואבת מאד.
    הלכתי לרופא מקצועי מטעם קופת החולים מספר פעמים והוא הוריד לי את זה בעזרת סכין (את העור הקשה שנוצר ומכאיב ) ואז נהיה חור שהתמלא שוב בעור קשה ושוב מכאיב ואפילו יותר.. ואחרי הפעם השניה שהוריד לי באמצעות סכין אני ממש כבר לא מסוגל ללכת..
    שאלתי אותו מה לעשות והוא אמר שאין מה לעשות! ואולי הפתרון היחיד זה להחליף מדרסים..
    לדעתי זה לא יכול להיות קשור למדרסים
    א)כי אני עם אותם מדרסים כבר כמה שנים, ולא קרה כלום. (וברור שכל זה נוצר מהקוץ שנכנס)
    ב)אחרי הפעם השניה שהוריד לי את העור הקשה עם סכין, לא שמתי מדרסים בכלל, ועדיין העור הקשה חזר..

אני מתחנן אליכם לעזרה מקצועית כי כבר זה בלתי נסבל..
    בתודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ללא פיתרון?!?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש פתרון

דניאל א. וייס
    16/08/2010

יש צורך לחלק את התשובה לבעייתך לשניים,ואציין (בהסתייגות שלא ראיתיך) שלפי המתואר בטוחני שניתן למצוא פתרון להקל אם לא לפתור את הבעיה מיסודה.
    א. יש לשלול המצאות חלק מהקוץ בפנים
    ב. סביר להניח שמדרסים יוכלו לעזור מאוד , אם ישנים ייתכן שאינם מועילים וגם אם הם עדיין משמשים באמצעות סידור או תיקון ניתן יהיה להסיר את הלחץ ממקום הבעיה וכך גם להקל.
    עדיף לעשות אבחון קליני ולפתור את הבעיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך המקצועית..

תומר
    16/08/2010

היום הייתי אצל רופא נוסף..
    הוא נתן לי מרשם לסוג של חומצה שעליי למרוח כל ערב פעם אחת ופעם בשבוע לעשות אמבטיית מים חמים לרגל ואח"כ לקלף שכבה דקה.. והוא אמר שבתוך מספר שבועות הכל יעלם..
    האם אתה מציע לי בכל זאת לשים מדרס? כי בחודשיים האחרונים הלכתי רק עם קרוקס וכפכפים ולא עם נעליים..
    בתודה מראש (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דניאל א. וייס
    04/09/2010

אני חוזר ואומר - יש צורך לנטרל את הבעיה מיסודה ולא ללכת סחור סחור רכק בהוצאת היבלות
    מדרס יכול מאוד לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו