מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוסר תחושה בכף הרגל ימיןליז25/08/2010
שלום רב,
מזה 2-3 חודשים (אולי יותר) שאינני חשה את 3 הבהונות (הגדולה ו2 שלצידה) בכף רגל ימין וכן את הפלג העליון של כף הרגל.
חוסר תחושה העיקרי הינו בבוהן הגדולה ואז יש קצת יותר תחושה בהמשך כף הרגל!
כאשר אני נועלת נעל סגורה אני חשה איך שנרדמת לי כל כף הרגל ואני פשוט לא יכולה להזיז את הבהונות כדי למנוע את עצירת זרימת הדם.
לפני חודש השתחררתי מצה"ל ורק בחודש חודשיים האחרונים של השירות החלו הכאבים.
אין לי בדרך כלל שום כאבי רגליים, כאבי גב שדרשו פיזיוטרפיה היו לי רק בגיל 16 (לפני כמעט 5 שנים) ומוזר לי שהנעליים הצבאיות לא גרמו לי לנזק לפני כן ואפילו היו לי יחסית נוחות.
הרופא משפחה אמר שזה כלום ושזה בגלל הנעליים הצבאיות ושזה יעבור, רק שעבר עוד חודש מאז ראיתי אותו וזה לא עובר.
קראתי בפורומים רבים שזה אמור לעבור אחרי 2-3 שבועות ואני מודאגת.
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר תחושה
דניאל א. וייס26/08/2010ראשית נימול כזה יכול לקחת זמן ואין בהכרח להשליך הכל על הנעל הצבאית כי ייתכן שהנעל שאת נועלת כעת צר מדי לכפות רגליך ועל כן ממשיך לדמות את הבעיה
כדאי לבדוק אם הנעליים במידת רוחב נכונה עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)